Go to main content

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Generelle utgifter
Veil.pris € 47,60

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer er en campingplass i Asten, Noord-Brabant, som ligger ved innsjø/vann. Denne campingplassen har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner og hytter. Campingplassen har lekeplass, innendørs lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram. For dem som vil slappe av etter en travel dag er det sauna, boblebad og dampbad. Campingplassen har badeland, oppvarmet innendørs svømmebasseng og barnebasseng. Det er også vannsklie. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, pizzeria, kafeteria og restaurant (med omfattende meny).

7,1
Gjennomsnittlig vurdering Se på 28 vurderinger

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

P.W.J. Winkelhuijzen

Denne inspektøren besøker hvert år Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr P.W.J. Winkelhuijzen
P.W.J. Winkelhuijzen

Inspektør Herr P.W.J. Winkelhuijzen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)619002881
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,1

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
6,8
Personale
6,7
Forhold mellom pris og kvalitet
6,6
Barnevennlighet
7,8
Underholdning
7,5
Sportsfasiliteter
7,0
Svømmebasseng
7,2
Mat og drikke
7,0
Omgivelse
8,0

rebecca visser, på denne campingplassen i august 2018

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

ik vond het mooi dicht bij de winkels in de buurt zitten en de omgeving was ook mooi ik ga zeker volgend jaar weer terug. de prijzen waren heel goedkoop

Jan, på denne campingplassen i august 2018

6,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Verschrikkelijk vies en slecht onderhouden park. Verouderd en super druk. Iedere avond muziek tot 00.30 luid te horen.

Ruben de vos, på denne campingplassen i juli 2018

7,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

De camping is wel leuk alleen veel te weinig personeel in de horeca waardoor er lang gewacht moet worden en de tafels niet schoongemaakt worden. Huisje was niet schoongemaakt bij aankomt.

Nelly de Hoogh, på denne campingplassen i juli 2018

5,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

toiletten, douche zelfs de babyruimtes werden te weinig schoongemaakt, soms maar 1x per dag in de periode van 21 juli t/m 28 juli. Personeel van de schoonmaakploeg sprak alleen maar pools en snapte niets van wat je zei. Zwembad te klein. klacht bij de receptie werd niet serieus genomen, maakte er niet eens een notitie van. Jammer.

Rob tijs, på denne campingplassen i juli 2018

6,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn <4 år

We hebben een huisje gehuurd voor 1 week. De ketel voor het warm water was kapot en na 4 meldingen bij de receptie was er eindelijk iemand komen kijken. Toen werd dus geconcludeerd dat de ketel kapot was. Er werd verder niets aan gedaan. Ook de parasol liet 2 dagen op zich wachten. Al met al een leuke kindvriendelijke camping maar slecht onderhoud en personeel wat wordt opgedragen om je af te wimpelen. Erg jammer!

Mano, på denne campingplassen i juni 2018

8,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Het meer was supergroot en het was leuk
Het huis was supergroot

Jan Diepstraten, på denne campingplassen i september 2015

6,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Wij hadden van onze campingdealer een bon ontvangen voor een midweek en lang weekend. Helaas konden we hier alleen gebruik van maken na het hoogseizoen. 30 augustus zijn we er naar toe gegaan. Wat ons gelijk opviel was dat de plaatsaanduiding op onze reservering t.o.v. de bordjes op de camping niet duidelijk was. Onze plaats was helemaal achter op het park, terwijl het park bijna verlaten was. Op de plaatsen lag nog volop troep en een groot gedeelte was zand; men kon zien dat het hoogseizoen voorbij was. Er was ook geen wifi. Ook de winkel en receptie waren maar gedeeltelijk ( zonder vermelding ) open. Wij vinden dat men ons best een andere plaats had kunnen toewijzen, maar waarschijnlijk is voor Oostappen alleen het hoogseizoen belangrijk. Wij gaan voortaan weer, net als altijd weer op een kleine camping staan.

v.d. Ven, på denne campingplassen i juli 2015

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jokke Nicasie, på denne campingplassen i august 2014

5,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Gruppe av venner

Vuil sanitair, zwembad veel te klein de aanwezige kampeerders, camping over bevolkt. Lawaai, veel honden die overal hun boodschapjes kunnen achterlaten.
Neen bedankt. Nooit meer.

Ravestein, på denne campingplassen i mai 2014

8,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 47,60
Omtrentlig pris 2
€ 50,20
Åpningsperiode
23-03-2018 til 28-10-2018
Flate
50 ha
Antall parkeringsplasser
580 (80 - 100m2)
Antall faste årsplasser
350
Antall losjiplasser
505

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)
    • flate:350 m2
  • Badeland
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:385
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Minibank/mulig å heve penger
  • Defibrillator
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | spansk | fransk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hundetoaletter
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Familiedusj
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
  • Restaurant (med stort utvalg)
  • Kafeteria
  • Gatekjøkken
  • Pizzeria
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:385
  • Mindre/større hytter
    • antall:104
  • Sykler
  • Pedalbåter
  • Go-kart/tråbil
  • Elektriske sykler
  • Lodgetelt uten sanitær
    • antall:16
Svømme
  • Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)
    • flate:350 m2
  • Badeland
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:15 m2
    • Oppvarmet:Ja
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Wellness
  • Sauna
  • Boblebad
  • Dampbad
Strand
  • Sandstrand
  • Gresstrand
For barn
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:15 m2
    • Oppvarmet:Ja
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:nederlandsk
    • periode:01-07/31-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Diskotek
  • Innendørs lekeplass
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Hoppeslott
  • Spilleautomater
  • Minigolf
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Minigolf
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:4 km
    • antall:27
  • Bowling- eller kjeglebaner
Rekreasjon (voksne)
  • Animering for barn fra 13 t.o.m. 18 år (min. 2x i uken)
    • språk:nederlandsk
    • periode:01-07/31-08
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:nederlandsk
    • periode:01-07/31-08
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:lys
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:2 km
  • %s km til butikk
    • avstand:3 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:10
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
  • Plasser med radio/tv-tilkopling
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig kun om natten
  • Camping info app
Address & Route

Vil du booke campingplassen Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer
    Beekstraat 31
    5724 PL / Asten/Ommel
    Nederland

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    51°25'21"N 5°44'9"E
  • Kontakt

  • www.vakantieparkprinsenmeer.nl

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 

Lør.

29 / 09

 

Søn.

30 / 09

 

Man.

01 / 10

 

Tir.

02 / 10

 
Maks. 19.3° 20.7° 16.3° 15.3° 16.5° 15° 14.9°
Min. 2.6° 5.6° 8.2° 4.5° 4.4° 5.9°
Regn 5% 5% 15% 10% 10% 35% 25%
Vindretning SV SV N NO N N NV
Vindstyrke 3 3 3 3 2 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 87% 67
Feb. 83% 58
Mars 84% 51
Apr. 75% 44
Mai 69% 58
Juni 70% 58
Juli 78% 86
Aug. 77% 74
Sep. 86% 82
Okt. 87% 58
Nov. 89% 67
Des. 89% 63
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.