Go to main content

Camping Cikat ****

Generelle utgifter
Veil.pris € 45,60

Camping Cikat er en campingplass i Mali Lošinj, Primorje-Gorski Kotar, som ligger ved sjøen og i skogen. Denne terrassecampingplassen og campingplassen med skrånende terreng har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Camping Cikat ligger i nærheten av en steinstrand. Det er mulig å leie campingvogner og stasjonære campingvogner. Campingplassen har lekeplass, innendørs lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Camping Cikat gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen utflukter, fotturer med guide og ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram og trimrom. For dem som vil slappe av etter en travel dag er det boblebad og skjønnhetssalong. Campingplassen har badeland, utendørs svømmebasseng og barnebasseng. Det er også vannsklie. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en sjøen. Ved Camping Cikat kan man drive med snorkling og vindsurfing.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, pizzeria, restaurant (begrenset meny) og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

8,0
Gjennomsnittlig vurdering Se på 16 vurderinger
Utendørs svømmebasseng
Badeland
WiFi 80-100 % dekning
Hund(er) høysesong (båndtvang)
Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
Alle fasiliteter
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3600 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 60 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fem, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • På over 3600 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på over 3600 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

Detail information about this campsite

A. Damen-Kuystermans Denne inspektøren besøker hvert år Camping Cikat og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru A. Damen-Kuystermans

Inspektør Fru A. Damen-Kuystermans

A. Damen-Kuystermans

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)652509012
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,0
Personale
7,8
Forhold mellom pris og kvalitet
7,9
Barnevennlighet
8,2
Underholdning
7,0
Sportsfasiliteter
7,8
Svømmebasseng
8,8
Mat og drikke
7,5
Omgivelse
8,5

Vanheyst, på denne campingplassen i juli 2019

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Een super grote camping. Wij stonden met onze camper op een superieur plaats welke zeer groot zijn. De andere plaatsen zijn naar mijn mening ondermaats. Het zwembad is reuze en ideaal voor tieners. Een grote campingwinkel waar alles aanwezig is.

Mevr. Bakkenes, på denne campingplassen i juli 2018

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Wij staan momenteel met onze kinderen op camping. (Leeftijd kinderen 20,18,16,13,12,9 jaar) De camping is prachtig en de omgeving hier ook. Het personeel is super vriendelijk en voor alle kinderen is er genoeg te doen. Het sanitair is schoon. Ze hebben een heel luxe gebouw waar de douches uitegerust zijn met regendouche. De andere gebouwen met sanitair zijn wat ouder, maar schoon. De schoonmaaksters houden ze flink bij en met de borstels worden de tegels geboend! Zeker een camping maar ook een een plaats waar vervolg voor ons op het lijstje staat! Aanrader

Reaksjon fra campingplassen 3. august 2018

Dear Mr. Bakkenes,
Thank you for your review and for taking your time to share impressions about your stay, your opinion is very important to us. We are delighted that you spent a good time in our camping Cikat.
We hope we will have the opportunity to welcome you again.
Best regards,
Jadranka kampovi d.o.o.

Theo Janssen, på denne campingplassen i september 2017

6,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Personeel bij de receptie mag wel wat vriendelijker zijn.
Het zwembad was perfekt.

Reaksjon fra campingplassen 2. februar 2018

Respected Mrs Janssen ,
Thank you for your review. We are delighted that you spend your vacations in our camp.
We apologize for your inconvenience with our reception stuff. We will pay more attention to the communication with the guests.
We hope you will visit us again.
Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

louis beeke, på denne campingplassen i september 2017

6,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Enorme grote camping met vele gezichten vwb de plaatsen. De duurdere plaatsen met kraan, afvoer, tv aansl. en elec. zijn de kosten enorm duur. Weinig zon , hoge pijnbomen en tv aansl. moeilijk te regelen. Op slechtere plaatsen goedkoper, maar met regen modderplaatsen. Tip voor inspecteur = duidelijke vermelding in het boek welke plaatsen voor acsi tarief en ook in welke tijd. Sanitair was niet netjes, veel schimmel etc. Vele stukken worden op de camping vernieuwd, dus dan blijkbaar ook voor een hoger tarief. Bij de waterkantplaatsen was een iets minder hoog tarief, maar legen van toiletten en afvalwater een hele klim. Het wordt mooier voorgesteld dan het in werkelijk is. Eten in het midden restaurant was eenmalig. Snappen naderhand niet dat daar nog vele mensen veel geld uitgeven voor deze campingplaatsen. Dit geldt ook voor de camping Kovacine. Veel te duur voor hetgeen ze bieden. Het enigste zou zijn de zon en de watertemperatuur. Tip, blijf op het vasteland van Kroatië en zak meer naar het zuiden af. Ook goede campings met zon en watertemperatuur.

Reaksjon fra campingplassen 2. februar 2018

Sehr geehrte,
Wir möchten uns für die Unannehmlichkeiten, die Sie in unserem Camp erlebt haben, entschuldigen. Wir werden versuchen, die Qualität auf allen Ebenen zu verbessern und auch werden wir Angeführtes so schnell wie möglich korrigieren, um unseren Gästen einen unvergesslichen Urlaub zu sichern. Wir hoffen, dass Sie uns auch im nächsten Jahr besuchen werden...
Mit freundlichen Grüßen
Jadranka kampovi d.o.o.

Theo Janssen, på denne campingplassen i september 2017

6,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Camping is zich aan het verbeteren. Vele vaste plaatsen worden verplaatst naar zijkant van de camping. met Acsi kaart weinig keuze.
Plaatsen aan zee zijn erg duur,

Reaksjon fra campingplassen 2. februar 2018

Sehr geehrte Herr Janssen,
Wir haben uns über Ihren Besuch sehr gefreut. Nächsten Jahr werden wir einige Änderungen vorzunehmen versuchen, um Qualität zu verbessern. Wir hoffen, dass Sie uns wieder besuchen werden.
Mit freundlichen Grüssen
Jadranka kampovi d.o.o.

H.Coeckelberghs, på denne campingplassen i juli 2015

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Nieuw aqua-park op camping was net geopend. Leuk aqua-park voor klein en groot .Ruime aantal ligstoelen met bar. Camping was leuk en met propere sanitair die op regelmatige tijdstippen gereinigd werden.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 45,60
Omtrentlig pris 2
€ 60,30
Åpningsperiode
01-01-2019 til 31-12-2019
01-01-2020 til 31-12-2020
Flate
6 ha
Høyde
75m
Antall parkeringsplasser
1214 (60 - 120m2)
Antall faste årsplasser
232
Antall losjiplasser
255
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:2400 m2
    • periode:18-05/22-09
  • Badeland
  • WiFi 80-100 % dekning
    • wifi 100% gratis dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:185
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi 80-100 % dekning
    • wifi 100% gratis dekning
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Pass/identitetskort påbudt
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:amex | dinercard | mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Minibank/mulig å heve penger
  • Defibrillator
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
  • Motorbåt
    • lengde:6 m
  • Seilbåt
    • lengde:6 m
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hundetoaletter
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Privat sanitær
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Privat toalett
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Familiedusj
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
  • Stranddusjer
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Hard grunn
  • Skrånende terreng
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frokost er tilgjengelig
    • periode:08-04/21-10
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
  • Campingbutikk/supermarked på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Restaurant (med stort utvalg)
    • periode:08-04/21-10
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:08-04/21-10
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Gatekjøkken
  • Pizzeria
    • periode:08-04/21-10
  • Ferdigmåltider
    • periode:08-04/21-10
  • Bar
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
  • Salg av kjøleis
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:185
  • Campingvogner
    • antall:13
  • Kjøleskap
  • Sykler
  • Terrengsykler
  • Seilbrett
  • Kajakker
  • Kjølerom
  • Safer
  • Elektriske sykler
  • Scooters
  • Biler
  • Lodgetelt uten sanitær
    • antall:57
Svømme
  • Badeland
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Svømmebasseng med heisekran
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:2400 m2
    • periode:18-05/22-09
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:30 m2
    • periode:18-05/22-09
  • Svømmemuligheter i sjøen (maks. 0,5 km)
  • Stranddusjer
Wellness
  • Boblebad
  • Skjønnhetssalong
  • Hydromassasje
  • Massasje
Strand
  • Steinstrand
  • Svaberg
  • Kunstig oppfylt strand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Kurs i brettseiling
  • Brygge/bøye
  • Dykking med snorkel
  • Sportsdykking
    • fylling av trykkluftflasker
  • Dykkerkurs
  • Motorbåt
    • lengde:6 m
  • Tillatt å ta med egen båt
  • Seilbåt
    • lengde:6 m
  • Seiling tillatt
For barn
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:30 m2
    • periode:18-05/22-09
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
    • periode:18-05/22-09
  • Noen lekeapparater
  • Miniclub (min. 4x i uken - høysesong)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
  • Innendørs lekeplass
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Vannlekeplass
  • Spilleautomater
  • Barnepass
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Trimrom
  • Sandvolleyball
  • Stand-up paddle (SUP)
Rekreasjon (voksne)
  • Animering for barn fra 13 t.o.m. 18 år (min. 2x i uken)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
    • periode:18-05/22-09
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
    • periode:18-05/22-09
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:gjennomsnittlig
  • Ekskursjonsprogram (min. 2x i uken - høysesong)
    • periode:18-05/22-09
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
  • Turmuligheter med guide
    • periode:18-05/22-09
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:0 km
  • Beliggenhet i skog
  • Panorama
  • %s km til butikk
    • avstand:2 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:10
    • vekt:8000 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère | 16 ampère
  • Plasser med radio/tv-tilkopling
Fysisk handikappede
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Svømmebasseng med heisekran
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Spesielle plasser for uføre
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Campingbutikk/supermarked på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Kran uten trykknapp
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Midlertidige plasser med strøm utenfor campingplassen
    • antall:10
  • Spesielle plasser for uføre
Adresse og rute

Vil du booke campingplassen Camping Cikat eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

24 / 02

 

Tir.

25 / 02

 

Ons.

26 / 02

 

Tor.

27 / 02

 

Fre.

28 / 02

 

Lør.

29 / 02

 

Søn.

01 / 03

 
Maks. 15.8° 15.1° 14.6° 11.9° 12.9° 14.9° 13.7°
Min. 6.8° 7.2° 9.5° 4.5° 4.4° 8.2° 9.2°
Regn 0% 10% 65% 10% 15% 35% 65%
Vindretning N S SV N S S S
Vindstyrke 2 3 3 3 3 4 4

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 75% 91
Feb. 69% 45
Mars 73% 65
Apr. 72% 100
Mai 69% 47
Juni 63% 46
Juli 63% 21
Aug. 64% 50
Sep. 72% 126
Okt. 77% 146
Nov. 73% 182
Des. 72% 105

Gjennomsnittlig temperatur

Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Camping Cikat".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.


Camping Cikat ****