Go to main content

Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume ***

Generelle utgifter
Vis på kart
Availability and prices
9,1
30 vurderinger Skriv vurdering

Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume er en campingplass i Corcieux, Vosges, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner, vandrerhytter og hytter. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Camping Sites & Paysages Au Clos de la Chaume gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen fotturer med guide og ulike sykkelturer. Campingplassen har innendørs svømmebasseng med skyvetak.

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

www.camping-closdelachaume.nl 
  • €16 per natt i lavsesongen
  • Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

    Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3600 campingplasser i før- og ettersesongen.

    Fordelene

    • Inntil 60 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fem, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

    • På over 3600 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på over 3600 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

    • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

  • Akceptuje kartę ACSI Club ID

Popular facilities

WiFi 80-100 % dekning
Hund(er) høysesong (båndtvang)
ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Campingvogner med permanent plass
Detail information about this campsite

Availability

Vurderinger (30)

Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 9,1

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,3
Personale
9,2
Forhold mellom pris og kvalitet
8,9
Barnevennlighet
8,3
Underholdning
7,4
Sportsfasiliteter
7,3
Svømmebasseng
8,6
Mat og drikke
7,2
Omgivelse
9,1

Hayley - Langport, på denne campingplassen i august 2018

10,0

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Gjesten likte - Very peaceful , safe for children , very hardworking owners who kept the site spotless and still managed to smile !! Lovely area and well worth a 20km trip to Gérardmer,which has a lovely lake with excellent swimming/ canoeing
Gjesten likte ikke - Nothing
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Many thanks for your review on our site, the campsite is at the heart of nature, we put passion in what we do on the campsite, so we are glad that you enjoyed it very much ! We hope to welcome you again soon !

Glen - Hailsham, på denne campingplassen i juli 2018

10,0

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Gjesten likte - The area is wonderful for our needs, but the excellent campsite is the icing on the cake. The owners are wonderful and consequently we came back again this year for a return stay.
Gjesten likte ikke - Can’t think of a single thing
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Thank you very much, we are very happy that you enjoyed the area and our campsite. We put our heart and soul in it and it must show !! We hope to welcome you again another year..

Claire - Rixton, på denne campingplassen i juni 2018

10,0

Reiseselskap: Yngre par

Gjesten likte - The pitches were spacious with sun and shade, an easy walk to the village and the owners were attentive and friendly. We enjoyed our short stay.
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Many thanks for your review on our site, the campsite is at the heart of nature, some poitches are in the sun, some in the shade and some with both so that all campers find what they wish for ! It is located by a stream and a forest. We are glad that you enjoyed it very much ! We hope to welcome you again soon !

Luc - Scherpenheuvel, på denne campingplassen i juni 2018

9,7

Reiseselskap: Gruppe av venner

Gjesten likte - Fourth time stay at this campsite and still everything as desired.
Pascaline & Mike are super.

Gjesten likte ikke - maybe think about new bbq-sets
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Many thanks for your review on our site We are glad that you enjoyed it very much and will change the BBQs ! We hope to welcome you again soon ! Thank you for putting your trust in us and our site after many years...

Nigel - Craven Arms, på denne campingplassen i juni 2018

8,7

Reiseselskap: Yngre par

Gjesten likte - Lovely warm welcome from English speaking owners. Peaceful, walking distance from village.
Gjesten likte ikke - Anything detrimental was only down to poor weather
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Many thanks for your review on our site, the campsite is at the heart of nature, by a stream and a forest and at the entrance of the village ..We are glad that you enjoyed it very much ! We hope to welcome you again soon ! We love running the site as a French-British family..

Judith - Hailsham, på denne campingplassen i mai 2018

9,7

Reiseselskap: Eldre

Gjesten likte - We loved our pitch amongst the trees and were delighted by the natural environment of our camping area. The facilities were very clean and the showers always hot.
Gjesten likte ikke - We couldn\'t find a cold tap to clean our teeth. A minor grump considering all the plus points of the site.
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

Many thanks for your review on our site, the campsite is at the heart of nature, by a stream and a forest and we are glad that you enjoyed it very much ! We hope to welcome you again soon !

Tim - Leek, på denne campingplassen i september 2017

10,0

Reiseselskap: Gruppe av venner

Gjesten likte - Very welcoming and friendly owners who are always helpful. Good clean site and facilities. Quiet, nature friendly environment
Gjesten likte ikke - No
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

A big thank for your review on our site and on us, we always enjoy helping guests so they have their best holiday in the Vosges ! We hope to see you again soon !

Ben - Witham, på denne campingplassen i august 2017

9,3

Reiseselskap: Familie med barn <4 år

Gjesten likte - Clean and comfortable accommodation. Suitable for two adults and a baby.
Gjesten likte ikke - Extra charge for wifi.
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

A big thank for your review on our site,we are delighted that you enjoyed your stay with us ! There is also a free wifi connectio by the pool or play area if you prefered not to pay...We hope to see you again soon !

Joel - Skipton, på denne campingplassen i august 2017

9,0

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Gjesten likte - We liked the pitch size and location. The excellent help from the campsite owners. Varied program of interesting activities and very clean shower block!
Gjesten likte ikke - The road was noisy at night and the swimming pool was quite chaotic!
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

A big thank for your review on our site, the covered pool is always enjoyed by our guests, if you like to swim when it is quiet, then we recommend a swim in the morning, around lunch time or late afternoon !! The adavantage of staying in a sites et paysages campsite is that you are welcomed by the owners and that we know the area by heart so we can advise you on what to do !! We hope to see you again soon !

Michael - Harrogate, på denne campingplassen i august 2017

9,7

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Gjesten likte - The welcome and general helpfulness of Mike and Pascaline
Gjesten likte ikke - Could have been a few more toilets on the site.
Kilde: Ctoutvert

Reaksjon fra campingplassen 1. februar 2019

A big thank for your review on our site, we run the campsite with our passion and are delighted that you enjoyed your stay with us ! We hope to see you again soon !

Yearly inspected

M. Kemps

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr M. Kemps

Inspektør Herr M. Kemps

M. Kemps

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)498360163

Fasiliteter

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 29,60
Omtrentlig pris 2
€ 40,20
Åpningsperiode *
30-05-2020 til 30-09-2020
Flate
5 ha
Høyde
570m
Antall parkeringsplasser
10 (80 - 150m2)
Antall plasser for campere
10
Antall faste årsplasser
8
Antall losjiplasser
32
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* We have verified the opening period at the campsite.

** Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:14
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frokost er tilgjengelig
    • periode:01-07/31-08
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-07/31-08
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-07/31-08
  • Ferdigmåltider
    • periode:01-07/31-08
  • Frysing av kjøleelementer
  • Salg av kjøleis
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:14
  • Mindre/større hytter
    • antall:5
  • Hytter for vandrere
    • antall:5
  • Sykler
  • Terrengsykler
  • Elektriske sykler
  • Biler
  • Lodgetelt uten sanitær
    • antall:8
Svømme
  • Innendørs svømmebasseng med skyvetak
    • flate:105 m2
    • periode:01-05/20-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Liggeslette
Wellness
  • Massasje
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Lekeplass
  • Opholdsrom
  • Miniclub (min. 4x i uken - høysesong)
    • språk:engelsk | fransk
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Spilleautomater
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
  • Bueskyting
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Spilleautomater
  • Turmuligheter med guide
    • periode:01-07/31-08
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,4 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,6 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • Område:100 m2
    • Antall:10
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
  • Plasser med hard bakke for bobiler
  • Vanntilførsel og avløp
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère | 6 ampère
Fysisk handikappede
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Spesielle plasser for uføre
  • Spesielle parkeringsplasser for uføre
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Eget ungdomsområde
  • Spesielle parkeringsplasser for uføre
  • Spesielle plasser for uføre

Været

The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Tor.

09 / 07

 

Fre.

10 / 07

 

Lør.

11 / 07

 

Søn.

12 / 07

 

Man.

13 / 07

 

Tir.

14 / 07

 

Ons.

15 / 07

 
Maks. 27.5° 25.2° 20° 21.6° 24.4° 24.2° 23.5°
Min. 13.2° 15.2° 9.7° 7.2° 8.6° 10.7° 10.9°
Regn 5% 60% 30% 10% 10% 25% 40%
Vindretning V V N Ø Ø SV V
Vindstyrke 3 4 3 3 3 2 3

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 38
Feb. 33
Mars 33
Apr. 43
Mai 56
Juni 71
Juli 66
Aug. 71
Sep. 61
Okt. 46
Nov. 48
Des. 33

Gjennomsnittlig temperatur

Weeronline

Location

Vis på kart
Laste
  • Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume
    671 rue d'Alsace
    88430 / Corcieux
    Frankrike
  • Last ned GPS-koordinater Select your navigation system:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:
    48°10'5"N 6°53'23"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

Kontakt

Kontakt

Vil du booke campingplassen Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

Kontakt
Visit the website
Forespørsel om informasjon

Ta kontakt på

Informasjonsforespørsel

Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.


This campsite can also be found in ...

Campingplass Sites & Paysages Au Clos de la Chaume ***

Få artige tips og tilbud

I vårt nyhetsbrev finnes det massevis av tips, nyheter, tilbud fra ACSI og reklame fra nøye utvalgte partnere. Du får nyhetsbrev maksimaltb1 gang per uke.

Opplysningene dine er sikre og blir ikke meddelt andre

Due the coronavirus, many campsites have adjusted their opening dates. The information on this website may therefore be temporarily incorrect.