Go to main content

Campingplass Les Bords de l'Eure ***

Generelle utgifter

Campingplass Les Bords de l'Eure er en campingplass i Chartres, Eure-et-Loir, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Les Bords de l'Eure gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Ved Les Bords de l'Eure kan man drive med elvepadling/padling/rafting.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, pizzeria, kafeteria og restaurant (begrenset meny). Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 23,30
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3319 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3319 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3319 campingplasser, fordelt over 20 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 700 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

W. Missiaen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Les Bords de l'Eure og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr W. Missiaen
W. Missiaen

Inspektør Herr W. Missiaen

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)56293249
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
6,5
Personale
6,9
Forhold mellom pris og kvalitet
7,1
Campingplass
7,1
Losji
7,2
Barnevennlighet
6,9
Underholdning
6,2
Sportsfasiliteter
6,4
Mat og drikke
6,7
Omgivelse
7,8

Penny Reynolds, på denne campingplassen i april 2014

4,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

We arrived at the site after a long drive to find the receptionist extremely rude. She slammed the doors, tutted under her breath and muttered throughout. She was unable to answer our questions and made us feel extremely unwelcome. The pitches were covered in litter, we were not shown the pitches available or where the toilet block was. We decided to turn around straight away and left after requesting our money back as the site insisted we pay up front!

Christopher Symons, på denne campingplassen i oktober 2013

7,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Cheap municipal site and ideal for a couple of nights while site seeing. Possibly the most ignorant, unwelcoming staff I've ever encountered. Made Basil Fawlty seem welcoming.

Mrs June Salmon, på denne campingplassen i september 2013

6,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

This camp site was Ok but suffering a bit with end of season fatigue. Allthough the site notes say the river flows past, it is not accessable or visible. The walk into the town is up hill all the way and I think they should say this in the comments. The small take away had closed before the end of September. I think people might have wanted frites or pizza depending on the distance they had travelled. We did find some parking in the town. The visit to Chartres was very good we really enjoyed ourselves. We did have a long way to go to plug our electricity in. In some of the site places there seemed to be no electric plug in. Now that we know the camp site we would make another visit if we needed an overnight stay.

Garry Stather, på denne campingplassen i september 2013

5,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Gruppe av venner

This camp site is extremely poor compared with many others we stayed on in France. The staff in Reception were extremely un-helpful and the pitches were generally run-down even allowing for the lateness of the season. The Disabled Toilet and shower were dirty and were not cleaned as far as I could see in the four days we were here. A good site for leaving for the day by train to visit Paris!!! The site is a very bad advert for such a fine city as Chartres.

the Millers, på denne campingplassen i september 2013

7,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

In our opinion, this site is not as bad as some of the recent reviews imply. Admittedly, the lady on reception was 'unfriendly' (my wife would say rude), but once checked in, we had a good stay. The sanitary facilities were acceptable (certainly no worse than many French sites) but would probably be inadequate if the site had been full. For us, the easy access from the site to the town by foot/cycle path out-weighed any shortcomings. Try to see 'Chartres en Lumieres', where a number of buildings, including the Cathedral, are imaginatively illuminated after dark.

Breen, på denne campingplassen i juni 2013

5,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Our stay at this site was spoilt by the attitude and poor service offered by the Female Receptionist together with the total lack of information she offered. For example: Not one smile during our 2 day stay, neglected to inform us where to (a)pitch our motorhome, she insisted on simply waving her hands about when I asked where I could pitch. More importantly she neglected to inform me that there had been a lot of rain in that region so most of the site was waterlogged, naturally when trying to pitch on a site the motorhome sank into the wet soil and we had to summon the help of other nearby campers to dig us out. The lady in question was not interested in our plight when I pointed this out to her and ignored my requests for a complaints form to report the matter.The same lady gave no interesting information to us as to where the town centre/cathedral was or how we could get there, one again, other campers gave us the information we requested.The facilities can only be described as Basic.

Barry, på denne campingplassen i juni 2013

5,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Definitely run down, toilets not good, walk to cathedral was purpose of our visit and this we enjoyed. However an open air concert in the playing field opposite (20.00 till 23.30) was very loud we felt sorry for anyone with young children.

John T Pharro, på denne campingplassen i juni 2013

4,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

This campsite would not survive if it was not within walking distance of Chartres. Having been on many ACSI sites in France on our recent trip which were all good to excellent this one was awful. Like all France the weather had been very wet so the site was very muddy. That seemed of little concern to the staff who just suggested find a pitch you won't sink in. It was perhaps unfortunate the caravan behind was full of youngsters who had music and loud talk until 12.30 am keeping us awake. We should have guessed their attitude as earlier one occupant walked straight through everyone else's pitches. However, the worst had to be the toilets. The site was very busy and just 4 toilets each for each sex which was woefully inadequate. Worse the men's had one sit on and three the hated Turkish which were plastered with excrement. We used our campervan one. Either the hot water or the cold worked in the basins never both. We will never use this site again, but Bonneval or Vendom both great.

Nigel Baker , på denne campingplassen i mai 2013

5,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

I've been using this site for many years as an overnight stop when it was 'Municipal' site. In June of 2013 the grass had not been cut and the roadways full of potholes, the Fire points had all been removed and the only drinking water to be found was in the toilets. I will not be stopping here again.

jA FLUX, på denne campingplassen i mai 2013

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Gruppe av venner

excellent value,nice walk into chartres,clean tidy pathways. order bread and croissants.nice pitza parlor

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 23,30
Omtrentlig pris 2
€ 27,70
Åpningsperiode
01-03-2017 til 31-10-2017
Flate
3,8 ha
Høyde
128m
Antall parkeringsplasser
97 (100 - 150m2)
Antall plasser for campere
4
Antall losjiplasser
3
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Internett mulig
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:14.00-20.00
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toaletter uten klosettskål
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Sanitæranlegg ikke i samme bygg, men med alarmanlegg
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
    • periode:01-04/30-09
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-07/31-08
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:01-04/30-09
  • Kafeteria
    • periode:01-04/30-09
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Gatekjøkken
    • periode:01-04/30-09
  • Pizzeria
    • periode:01-04/30-09
  • Ferdigmåltider
    • periode:01-07/31-08
  • Enkel meny hos vertskapet
    • periode:01-04/30-09
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner
    • antall:3
  • Sykler
  • Safer
  • Kjøleelementer
Svømme
  • Liggeslette
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Stri elv/kajakk/rafting
For barn
  • Lekeplass
  • Babyrom
  • Spilleautomater
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:1 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,03 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:100 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:4
Fasiliteter ved campingplassen
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Eget ungdomsområde
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Les Bords de l'Eure eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Les Bords de l'Eure
    9 rue de Launay
    28000 / Chartres
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    48°26'3"N 1°29'56"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 
Maks. 16.5° 13.3° 13.3° 16.5° 19.2° 19.1° 17.8°
Min. 10.9° 9.5° 9.2° 12.6° 12.1° 10.8° 10.9°
Regn 65% 70% 80% 45% 5% 10% 15%
Vindretning SV V SV SV S S ZO
Vindstyrke 4 4 3 2 2 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 86% 58 2
Feb. 84% 48 3
Mars 77% 70 3
Apr. 78% 97 3
Mai 70% 63 6
Juni 69% 52 7
Juli 71% 134 6
Aug. 68% 54 7
Sep. 78% 69 6
Okt. 84% 73 4
Nov. 87% 77 2
Des. 87% 97 2
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Les Bords de l'Eure".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.