Go to main content

Alevi Camping

Generelle utgifter

Alevi Camping er en campingplass i Stöllet, Värmland, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie vandrerhytter og hytter.

Vise mer

På Alevi Camping gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen utflukter, fotturer med guide og ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en elv/bekk. Ved Alevi Camping kan man drive med snorkling.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

www.alevi-camping.com

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 26,80
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
januar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
februar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
mars 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

Y. Laverman-van Lingen

Denne inspektøren besøker hvert år Alevi Camping og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru Y. Laverman-van Lingen
Y. Laverman-van Lingen

Inspektør Fru Y. Laverman-van Lingen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)582561746
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,6

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,5
Personale
8,8
Forhold mellom pris og kvalitet
8,6
Barnevennlighet
8,5
Underholdning
8,2
Sportsfasiliteter
8,1
Mat og drikke
8,3
Omgivelse
8,5

K. Greijdanus, på denne campingplassen i juli 2017

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Als we naar het noorden reizen staan we altijd een paar dagen heerlijk ontspannen bij Willy, Meine en Tjeard Jan!
Na een bakje troost gaan we dan op stap. Er is in de prachtige omgeving veel te beleven en te doen.

Wouter, på denne campingplassen i juli 2017

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

De camping heeft een goede samenwerking met Nederlanders die in de buurt dingen doen zoals huskywandelingen, abseilen. Dan hebben ze zelf elke dag ook wel wat voor de kinderen behalve op zondag dus dan vermaak je je wel.

Holwerda, på denne campingplassen i mai 2017

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Een prachtig gelegen camping met ruime plaatsen. Het sanitair is heel erg netjes. Het personeel is erg vriendelijk en je voelt je direct erg welkom. De omgeving is prachtig voor wandelingen of fietstochten.

Roan, på denne campingplassen i august 2016

5,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Mijn ervaring op de camping was niet leuk. Het riviertje was te koud en te harde stroming om in te zwemmen. Het voordeel was wel dat er een supermarkt dichtbij was

Betty Pott, på denne campingplassen i juni 2016

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Deze camping was perfect goed ontvangen alles uitgelegt van de omgeving prima plaatsen heerlijk kort gras heel vriendelijke mensen.Je komt als gast en vertrekt als vriend is een waarheid als een koe,geweldig.

H. Tiggelaar, på denne campingplassen i juli 2015

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Harry van der Heijden, på denne campingplassen i juni 2015

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Heel gastvrij en zeer vriendelijk ontvangen, komen graag weer eens terug. Keuken was perfect, hebben in het pittoresk restaurant heerlijk gegeten. De campingplaats was ruim en netjes onderhouden. Het sanitair was eveneens zeer goed schoon gehouden.

G.M. Buijs, på denne campingplassen i juli 2014

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Smet, på denne campingplassen i juli 2014

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Fam de Cock, på denne campingplassen i mai 2014

7,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Eind mei op deze camping gestaan. Helaas was door de hoge stand van de Klaralven geen mogelijkheid om aan de rivier te staan. Verder nette camping. Vriendelijke beheerder en personeel. Net sanitair. Geen overdreven luxe. Prijs kwaliteit was prima.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 26,80
Omtrentlig pris 2
€ 26,80
Åpningsperiode
28-04-2018 til 15-09-2018
Flate
4,1 ha
Høyde
160m
Antall parkeringsplasser
60 (120 - 180m2)
Antall losjiplasser
9
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Pass/identitetskort påbudt
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 5 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Sandgrunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Individuell matlaging mulig
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Mikrobølgeovn
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-06/31-08
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-06/31-08
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:01-06/31-08
  • Gatekjøkken
    • periode:01-06/31-08
  • Ferdigmåltider
    • periode:01-06/31-08
  • Enkel meny hos vertskapet
    • periode:01-06/31-08
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Mindre/større hytter
    • antall:4
  • Hytter for vandrere
    • antall:5
  • Terrengsykler
  • Kanoer
Svømme
  • Svømmemulighet i elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Strand
  • Gresstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Dykking med snorkel
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 5 m)
  • Plass for sjøsetting av båt fra tilhenger
For barn
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
    • periode:07-07/24-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Babyrom
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Bocciabane
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • Ekskursjonsprogram (min. 2x i uken - høysesong)
    • periode:15-06/31-08
  • Fjernsyn
  • Turmuligheter med guide
    • periode:07-07/24-08
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère | 4 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Ladestasjon for elbiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:2
Address & Route

Vil du booke campingplassen Alevi Camping eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Alevi Camping
    Fastnäs 53
    68051 / Stöllet
    Sverige

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    60°17'6"N 13°24'24"E
  • Kontakt

  • www.alevi-camping.com

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Tir.

20 / 02

 

Ons.

21 / 02

 

Tor.

22 / 02

 

Fre.

23 / 02

 

Lør.

24 / 02

 

Søn.

25 / 02

 

Man.

26 / 02

 
Maks. -5.5° -5.2° -3.5° -4° -3.5° -5.3° -5.6°
Min. -10.5° -11.2° -11.1° -11.1° -12.2° -12.4° -14.6°
Regn 75% 80% 45% 40% 65% 75% 55%
Vindretning Ø Ø NO Ø Ø NO NO
Vindstyrke 2 1 2 1 2 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 88% 223
Feb. 82% 79
Mars 76% 45
Apr. 73% 91
Mai 64% 93
Juni 68% 107
Juli 71% 292
Aug. 76% 107
Sep. 83% 167
Okt. 83% 217
Nov. 88% 70
Des. 89% 99
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Alevi Camping".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.