Go to main content

Malmköping Bad & Camping ***

Generelle utgifter

Malmköping Bad & Camping er en campingplass i Malmköping, Södermanland, som ligger i skogen og ved innsjø/vann. Denne terrassecampingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Malmköping Bad & Camping ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner, vandrerhytter, rom og leiligheter.

Vise mer

På Malmköping Bad & Camping gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen utflukter og ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram. For dem som vil slappe av etter en travel dag er det sauna. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann. Ved Malmköping Bad & Camping kan man drive med vindsurfing.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 35,30

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

R. Kok

Denne inspektøren besøker hvert år Malmköping Bad & Camping og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr R. Kok
R. Kok

Inspektør Herr R. Kok

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)591371618
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,5

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,7
Personale
8,9
Forhold mellom pris og kvalitet
8,0
Barnevennlighet
8,1
Underholdning
7,8
Sportsfasiliteter
8,2
Svømmebasseng
8,7
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,3

Boersma, på denne campingplassen i august 2016

8,3

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Luinge, på denne campingplassen i juli 2015

8,3

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Poetsma, på denne campingplassen i juli 2014

8,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Looyen, på denne campingplassen i juli 2013

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van de Meulen, på denne campingplassen i august 2012

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J.I. Pijper, på denne campingplassen i august 2011

7,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

F.Spoolder, på denne campingplassen i august 2011

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Geweldig mooie camping zeer zeer vriendelijk ontvangst niets is teveel het sanitair krijgt een 10 plus het geheel is echt een aanrader !!!!

Reaksjon fra campingplassen 13. desember 2013

Dear Guest!

Dear guest!

We are pleased that you liked it here with us at Malmköping Bad & Camping.
We always try to think out of the guest\'s point of view and want to constantly improve our campsite
Welcome back to us next time you are in Sweden!

Best Regards
Linda
Reception
Malmköpings Bad & Camping

Taams, på denne campingplassen i august 2011

8,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Mooie camping met ruime plaatsen aan mooi meer. Zeer klantvriendelijk personeel/eigenaren die zelfs na sluitingstijd nog voor je klaar staan. Veel vaste gasten, zeer mooi sanitairgebouw.

Reaksjon fra campingplassen 13. desember 2013

Dear guest!

We are glad that you and your family had a pleasant stay here with us at Malmköping Bad & Camping.
We welcome you back to us next year!

Best Regards
Linda
Reception
Malmköpings Bad & Camping

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 35,30
Omtrentlig pris 2
€ 35,30
Omtrentlig pris vintersportsperiode
€ 26,80
Åpningsperiode
01-01-2018 til 31-12-2018
Flate
10 ha
Høyde
50m
Antall parkeringsplasser
190 (100 - 150m2)
Antall plasser for campere
10
Antall faste årsplasser
50
Antall losjiplasser
19
Campingplass som passer for handikappede
Ja
Campingplass som også passer for vintersport
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:4
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:1
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • Internett mulig
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Pass/identitetskort påbudt
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Defibrillator
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:4
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:4
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:4
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:4
  • Hundetoaletter
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Toalett for eldre
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Familiedusj
  • Seniordusj (med ekstra håndtak)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Kantine/restaurant har toalett for uføre
  • Babyrom
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Plasser med hard bakke
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Individuell matlaging mulig
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Strykemulighet
  • Matlaging for grupper
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frokost er tilgjengelig
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2009:01-06/15-08
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-06/15-08
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-05/31-08
  • Campingbutikk/supermarked på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:01-05/31-08
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Gatekjøkken
    • periode:01-05/31-08
  • Ferdigmåltider
    • periode:01-05/31-08
  • Enkel meny hos vertskapet
    • periode:01-05/31-08
  • Bar
    • periode:01-05/31-08
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:1
  • Leiligheter
    • antall:1
  • Hytter for vandrere
    • antall:11
  • Rom
    • antall:6
  • Kjøleskap
  • Kanoer
  • Kajakker
  • Pedalbåter
  • Robåter
  • Skiutleie
Svømme
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Wellness
  • Sauna
Strand
  • Sandstrand
  • Gresstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Brygge/bøye
  • Tillatt å ta med egen båt
For barn
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk
    • periode:16-06/10-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Vannlekeplass
  • Minigolf
  • Kino/teater
Sport og lek
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Ridning på hest
  • Ridning på ponni
  • Sandvolleyball
  • Minigolf
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:10 km
    • antall:12
  • Geocaching (et GPS-spill)
  • Tørkerom
  • Skioppbevaring
  • Skiutleie
  • Skireparasjon/justering
  • Total lengde løyper
    • avstand:10 km
  • Avstand til øvelsesheis
    • avstand:0,2 km
  • Avstand til større skiområde
    • avstand:40 km
  • Skireparasjon/justering
  • Salg av vintersportartikler
Rekreasjon (voksne)
  • Animering for barn fra 13 t.o.m. 18 år (min. 2x i uken)
    • språk:engelsk
    • periode:16-06/19-08
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk
    • periode:16-06/19-08
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Ekskursjonsprogram (min. 2x i uken - høysesong)
    • periode:16-06/10-08
  • Fjernsyn
  • Folklore og arrangementer
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Beliggenhet i skog
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,5 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,5 km
  • Avstand til kjøpe/forlystelsessenter
    • avstand:10 km
  • Avstand til langrennsløype
    • avstand:0,2 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • plasser med hard bakke for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:120 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:10
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
  • Plasser med radio/tv-tilkopling
  • Elektrisk tilkopling mulig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Midlertidige plasser uten strøm utenfor campingplassen
    • antall:10
  • Midlertidige plasser med strøm utenfor campingplassen
    • antall:10
  • Spesielle plasser for uføre
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Malmköping Bad & Camping eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Malmköping Bad & Camping
    Förrådsgatan 15
    64260 / Malmköping
    Sverige

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    59°8'18"N 16°43'54"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

18 / 06

 

Tir.

19 / 06

 

Ons.

20 / 06

 

Tor.

21 / 06

 

Fre.

22 / 06

 

Lør.

23 / 06

 

Søn.

24 / 06

 
Maks. 21.4° 21.5° 19.8° 17.1° 14.9° 16.9° 19.2°
Min. 7.6° 13.1° 8.9° 9.6° 8.4° 7.8° 7.4°
Regn 5% 30% 50% 80% 80% 70% 60%
Vindretning V V V V NV NV NV
Vindstyrke 4 5 4 3 4 4 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 33
Feb. 28
Mars 28
Apr. 30
Mai 41
Juni 48
Juli 71
Aug. 71
Sep. 53
Okt. 48
Nov. 43
Des. 41
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Malmköping Bad & Camping".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.