Go to main content

Campingplass Eldorado

Generelle utgifter
Veil.pris € 15,50

Campingplass Eldorado er en campingplass i Gilău, som ligger ved en elv/bekk og ved innsjø/vann. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Eldorado ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie vandrerhytter og leiligheter. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På Eldorado gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Campingplassen har utendørs svømmebasseng. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

8,0
Gjennomsnittlig vurdering Se på 16 vurderinger

Detail information about this campsite

D. van der Molen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Eldorado og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr D. van der Molen
D. van der Molen

Inspektør Herr D. van der Molen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)561613131
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,4
Personale
8,1
Forhold mellom pris og kvalitet
8,0
Barnevennlighet
8,3
Underholdning
8,0
Sportsfasiliteter
7,8
Svømmebasseng
7,9
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,0

B Hendriksen, på denne campingplassen i august 2018

7,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

nette camping
vriendelijke mensen
we mochten zelfs hun woning bezichtigen
helaas konden we er niet eten

Buiting, på denne campingplassen i juli 2018

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Nice camping with with verry friendly staff! The douch and toilet are clean, and you don’t need to pay for the douch. Wich I like verry much!

Anneke van der Molen, på denne campingplassen i juni 2018

7,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Mooie camping met mooi sanitair en heerlijk zwembad. Allen hoor je veel verkeer maar als de snelweg open wordt gesteld is dat probleem voorbij. Vriendelijke receptioniste.

B Hendriksen, på denne campingplassen i juli 2016

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wij hebben een erg mooie vakantie daar gehad. Leuke gesprekken met de eigenaren en personeel. Het restaurant was erg goed. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over deze camping.

Wim van Loon, på denne campingplassen i mai 2016

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Waren de enige gasten op de camping. Mooi, schoon sanitair en vriendelijk personeel. De plaatsen zijn ruim. Veel speeltoestellen voor de jeugd tot 10/12 jaar. Restaurant en dito zwembad waren niet open. Wifi alleen bij de receptie/ restaurant maar zeer matig. Uit rijden met een caravan op een lichte helling met de zeer drukke weg voor je vraagt om geduld. 10 minuten gewacht voor ik kon oversteken en de weg op kon rijden.

Van Doninck Hilde, på denne campingplassen i juli 2015

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Zeer mooie camping maar slechte ligging naast verschrikkelijk drukke baan . Op en afrit zeer slecht voor laaghangende camper . Voor onze auto was het net oké . Eigenaars zeer onpersoonlijk maar het personeel deed hun best . Warme douches waren er s'avonds niet . Volgens de eigenaar waren er te veel jonge mensen gelijk gaan douchen ? Douchen na een hete dag is volgens ons toch normaal . Als je groepen wil ontvangen zorg dan voor voldoende warm water . Wij hebben dan maar in onze auto gedoucht . Maar wel de volle pot betaald . Voor ons niet om terug te gaan .

Reaksjon fra campingplassen 27. februar 2016

Bedankt voor uw goede beoordeling. Wat de ligging betreft kunnen we de verkeersontwikkeling niet beïnvloeden. De nog in aanbouw zijnde nieuwe snelweg trekt helaas veel beroepsverkeer aan, dat naar de nieuwe snelweg wil en zodoende tijdwinst oplevert. We hopen, dat na een tijdlang stilliggen van de bouw, de problemen zullen zijn opgelost en de rust weer terugkeert, zoals het voorheen was. Het spijt ons, dat we u niet de aandacht hebben kunnen geven, die u verdient en we vinden het jammer, dat u net op een verkeerd moment ging douchen, toen 45 jongelui van een werkprojectgroep na een lange werkdag tegelijkertijd gingen douchen. Dan moet er even gewacht worden tot het water weer heet is. Dit gaat overigens zeer snel, zodat we weer snel voldoende warm water hebben. Doordat de overheid de weg heeft verhoogd, is onze op- en afrit iets steiler geworden, maar we hebben nog nooit problemen gehad, ook niet met lange laaghangende campers.

Janssen, på denne campingplassen i juli 2015

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

We hebben er met plezier gestaan. Sanitair is geweldig goed. De eigenaar is in de zomer aanwezig (Nederlanders). Dat is heel handig. Leuke vogels gezien.
Jammer is het verkeer dat langs raast maar als je achter de gebouwen/begroeiing sta heb je er weinig last van.
Internet doet het niet zo goed op je eigen plakje maar bij het restaurant wel.

Reaksjon fra campingplassen 27. februar 2016

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige beoordeling. Door de aanplant en het goede onderhoud komen er steeds meer mooie vogels, zodat je ook van hun gezang kunt genieten. In maart/april 2016 zal er weer een traject van de nieuwe snelweg worden opgeleverd, zodat dan de rust weer terugkeert.

Hamal guido, på denne campingplassen i august 2014

8,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Hebben hier enkele dagen gestaan. Mooi en proper sanitair, zwembad tiptop ok. Het personeel zeer vriendelijk en spreken bijna allemaal engels. Zeer lekker en goedkoop eten kun je in het restaurant. Enige nadeel is het drukke verkeer, maar dit probleem is opgelost als de autostrade klaar is .

Reaksjon fra campingplassen 27. februar 2016

Heel hartelijk bedankt voor uw mooie beoordelingslijstje en de mooie complimenten over onze camping en ons restaurant. Het is een motivatie, om op de ingeslagen weg door te gaan.

Jan van Waaij, på denne campingplassen i juli 2014

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wij hebben hier begin juli een paar dagen gestaan. Mooie camping met prima prijs / kwaliteit verhouding.
Hartelijke ontvangst door personeel dat goed Engels spreekt.
Heerlijk gegeten in het restaurant voor weinig geld!

Een minpuntje is dat er alleen WiFi is in de buurt van de receptie. Niet meer van deze tijd dat je naar een WiFi punt moet!

Jan en Betty van Waaij

Reaksjon fra campingplassen 27. februar 2016

Zeer blij zijn we met uw mooie beoordelingslijstje. We doen er alles aan, om de prijs laag te houden en de kwaliteit hoog. Het minpuntje betreffende de WiFi is ons bekend. Het komt vooral door de dichte begroeing en de grote bomen, waardoor het signaal wordt afgezwakt. We hebben het plan, om ook acher in de camping een extra hotspot te installeren. Dan kun je weer overal op de camping WiFi gebruiken.

Ria Vandewiel, på denne campingplassen i juni 2014

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Grote camping, ruime plaatsen, goed restaurant.
Alleen dag en nacht veel verkeerslawaai van de (snelweg) die naast de camping loopt.
Zwembad was nog niet open in juni.

Reaksjon fra campingplassen 27. februar 2016

We willen u hartelijk bedanken voor de goede beoordeling, die u onze camping en ook het restaurant heeft gegeven. We hopen, dat het verkeerslawaai binnenkort verleden tijd zal zijn. Er wordt momenteel weer druk gewerkt aan de nieuwe snelweg, die in april 2016 moet worden opgeleverd. Dan keert de rust weer terug, zoals het voorheen was.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 15,50
Omtrentlig pris 2
€ 20,00
Åpningsperiode
15-04-2018 til 01-10-2018
Flate
3,8 ha
Høyde
460m
Antall parkeringsplasser
80 (100 - 200m2)
Antall losjiplasser
10
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:42,5 m2
    • periode:01-06/15-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:amex | dinercard | mastercard | visakort
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Sandgrunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frokost er tilgjengelig
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (med stort utvalg)
    • periode:15-04/01-10
  • Gatekjøkken
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Leiligheter
    • antall:3
  • Hytter for vandrere
    • antall:7
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:42,5 m2
    • periode:01-06/15-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Strand
  • Sandstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Noen lekeapparater
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • %s km til butikk
    • avstand:3 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:16 ampère | 6 ampère
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Kran uten trykknapp
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Eldorado eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Eldorado
    DN1 - E60
    407310 / Gilau
    Romania

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    46°46'0"N 23°21'12"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Tir.

20 / 11

 

Ons.

21 / 11

 

Tor.

22 / 11

 

Fre.

23 / 11

 

Lør.

24 / 11

 

Søn.

25 / 11

 

Man.

26 / 11

 
Maks. 5.6° 6.2° 5.2° 4.9° 5.3° 5.9°
Min. -0.3° 3.2° 3.1° 0.3° -1.9° -1.1° 1.2°
Regn 80% 85% 80% 40% 10% 40% 60%
Vindretning Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø
Vindstyrke 3 2 2 2 2 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 88% 26 2
Feb. 79% 23 4
Mars 69% 28 5
Apr. 69% 49 6
Mai 69% 76 7
Juni 73% 90 9
Juli 76% 83 8
Aug. 74% 73 8
Sep. 80% 44 6
Okt. 80% 41 5
Nov. 82% 31 3
Des. 87% 32 2
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Eldorado".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.


Campingplass Eldorado

Campingplass Eldorado Campingplass Eldorado
Campingplass Eldorado Campingplass Eldorado