Go to main content

Campingplass Trotus Valley (Camperland)

Generelle utgifter

Campingplass Trotus Valley (Camperland) er en campingplass i Dărmăneşti. Denne campingplassen har steder uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner.

Vise mer

På Trotus Valley (Camperland) gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og det er WiFi-tilkobling.

Kan også bli funnet i ACSI Great & Little Campsites-appen

Veil.pris € 14,60

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

D. van der Molen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Trotus Valley (Camperland) og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr D. van der Molen
D. van der Molen

Inspektør Herr D. van der Molen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)561613131
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,4

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,7
Personale
8,5
Forhold mellom pris og kvalitet
8,2
Campingplass
8,5
Losji
8,6
Barnevennlighet
7,5
Underholdning
8,5
Sportsfasiliteter
8,0
Mat og drikke
8,5
Omgivelse
8,1

H J M Janssen, på denne campingplassen i juli 2015

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Hoewel we er maar 1 nacht stonden zijn we zeer tevreden en komen zeker volgende keer terug om er wat langer te blijven. De eigenaar verwelkomde ons met heerlijke eigengemaakte Palenka..
Het sanitair is geweldig goed en we hadden een uitstekende plaats onder eikenbomen waar de aansluiting voor elektra was en ook een kraan.
Er is een prachtig terras om in de schaduw te zitten of als het regent toch lekker buiten te zijn. Internetten is er goed mogelijk.
We wensen Nicu veel succes en tot een volgende keer.

A. Delcour, på denne campingplassen i juli 2014

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Gruppe av venner

We kregen een warm ontvangst met schnapps. Het is een mooie plek met goed sanitair. Camping ziet er verzorgd uit. Mooie overkapping die bij diverse onweersbuien goed van pas kwam om onder te zitten

Plas, på denne campingplassen i juni 2014

8,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ria Vandewiel, på denne campingplassen i juni 2014

8,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Leuke camping, met vriendelijke eigenaar die prima Nederlands spreekt.
Ruime plaatsen, prima sanitair en een overdekte ruimte waar de eigenaar een welkoms borrel schenkt.
Mogelijkheid om camper of caravan te laten repareren in de werkplaats bij de camping.

M. Roeper, på denne campingplassen i august 2013

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Gruppe av venner

Tegenover de camping een prachtig zwembad, dat gratis toegankelijk is voor camping bezoekers. Mocht er iet aan de caravan stuk zijn, dan is het personeel van Camperland de reparatie werkplaats graag bereid het snel te maken.

Marije M, på denne campingplassen i august 2013

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Dit is een kleine aangename camping met goed sanitair. Weinig schaduw op de camping echter voor ons geen probleem. Er is een bar/restaurant aanwezig en de mogelijkheid om s'ochtends vers brood te krijgen (avond van te voren bestellen).

Camping ligt dicht aan de weg dus overdag hoort men het verkeer langs rijden, echter niet hinderlijk. De eigenaar is zeer vriendelijk en spreekt Nederlands. Bij aankomst werd er een lokale "schnapps" geserveerd.

ano niem, på denne campingplassen i september 2012

6,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Na ons verblijf hoorden wij dat de camping tijdelijk gesloten is, dat was eind september. Vraag dus eerst na of de camping weer open is voor u deze camping gaat bezoeken.

Fam Niessen, på denne campingplassen i mai 2010

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Mesander, på denne campingplassen i juni 2009

8,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

fenny &geert, på denne campingplassen i juni 2009

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Met de camper een week geweest met de groep van Hans Groenendijk. Het was daar erg gezellig en genoten, veel gezien, alles prima in orde, echt een aanrader om deze camping aan te doen en de uitstapjes naar de zoutmijn, leerfabriek en de markt te maken. De uitbaatster wijst u de weg er naar toe. Heeft u problemen met caravan of camper, daar kan het gerepareerd worden. Veel plezier daar.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 14,60
Omtrentlig pris 2
€ 19,10
Åpningsperiode
15-04-2017 til 15-10-2017
Flate
1 ha
Høyde
430m
Antall parkeringsplasser
40 (<80m2)
Antall losjiplasser
10

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Internett mulig
  • WiFi-sone
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:amex | mastercard | visakort
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Gressplen
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Felles grillplass
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner
    • antall:10
For barn
  • Ikke underholdningsprogram
Campingplassens plassering
  • %s km til butikk
    • avstand:2 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig kun om natten
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Trotus Valley (Camperland) eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Trotus Valley (Camperland)
    Calea Trotusului 272
    605300 / Darmanesti
    Romania

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    46°24'3"N 26°28'52"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 

Lør.

28 / 10

 

Søn.

29 / 10

 
Maks. 12.2° 10° 13.9° 17.1° 13.1° 11.9°
Min. 6.1° 4.5° 3.3° 7.1° 7.4° 6.1°
Regn 85% 85% 25% 10% 25% 60% 30%
Vindretning S N N S SV NV S
Vindstyrke 3 4 3 3 3 3 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 89% 20
Feb. 82% 19
Mars 75% 35
Apr. 73% 61
Mai 69% 40
Juni 73% 97
Juli 72% 136
Aug. 75% 81
Sep. 79% 88
Okt. 81% 49
Nov. 86% 46
Des. 87% 38
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Trotus Valley (Camperland)".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.