Go to main content

Campingplass Alpenferienpark Reisach

Generelle utgifter

Campingplass Alpenferienpark Reisach er en campingplass i Reisach, Kärnten, som ligger i skogen. Denne terrassecampingplassen har steder med avgrensning, med skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner og hytter. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Alpenferienpark Reisach gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. Campingplassen har utendørs svømmebasseng og barnebasseng.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det pizzeria, restaurant (begrenset meny) og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 33,00
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

mars 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

J.J. Willighagen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Alpenferienpark Reisach og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr J.J. Willighagen
J.J. Willighagen

Inspektør Herr J.J. Willighagen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)534764957
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,5

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,2
Personale
8,7
Forhold mellom pris og kvalitet
8,4
Barnevennlighet
8,5
Underholdning
8,0
Sportsfasiliteter
7,9
Svømmebasseng
8,6
Mat og drikke
8,4
Omgivelse
8,7

Herman Rawoe, på denne campingplassen i juni 2016

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Aangename, rustige camping (26/6 tot 10/7/2016, camping voor 1/3 bezet), percelen met privacy, je voelt je thuis in de natuur. Zowel met vorige als huidige eigenaar gepraat en je voelt iets (ze willen het goed doen, en dat doen ze ook).

Toon, på denne campingplassen i juni 2015

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn <4 år

Hebben hier afgelopen juni gestaan, wat een heerlijke camping. Hier kom je echt tot rust er zijn altijd verbeterpunten maar dit jonge paar gaat die zeker goed maken

Martin, på denne campingplassen i august 2014

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Deze camping is in het hoogseizoen zeker geen rustige camping na 22.00uur de jeugd is zeer luid aanwezig. Sanitair : jeugd staat uren onder de douche geen controle van beheerders en ouders veel water verspilling.

de Gans, på denne campingplassen i juni 2014

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Verschoone, på denne campingplassen i juni 2014

8,3

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. van Blitterswijk, på denne campingplassen i juni 2013

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Kooyman-Pomtier, på denne campingplassen i juni 2013

8,3

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ineke Vernout, på denne campingplassen i juni 2013

8,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Een fijne, rustige camping met zeer vriendelijke eigenaar. Uitstekende uitvalbasis voor mooie wandelingen en autotochten over diverse passen.

H.E., på denne campingplassen i september 2012

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Beheerders zijn zeer vriendelijk en zeer campinggast gericht. Ligging camping tegen berghelling(terras)

W. Bissehop, på denne campingplassen i juni 2012

8,9

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 33,00
Omtrentlig pris 2
€ 42,50
Åpningsperiode
01-01-2018 til 01-04-2018
01-05-2018 til 01-10-2018
01-12-2018 til 31-12-2018
Flate
3 ha
Høyde
800m
Antall parkeringsplasser
57 (40 - 100m2)
Antall losjiplasser
16

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:185 m2
    • periode:01-06/01-10
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
Internett
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Plasser med hard bakke
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Individuell matlaging mulig
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-01/01-10
  • Restaurant (med stort utvalg)
  • Restaurant (begrenset meny)
  • Pizzeria
  • Bar
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
  • Mindre/større hytter
    • antall:14
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:185 m2
    • periode:01-06/01-10
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:110 m2
    • periode:01-06/01-10
  • Liggeslette
For barn
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:110 m2
    • periode:01-06/01-10
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Vannlekeplass
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Sandvolleyball
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:8 km
    • antall:18
Rekreasjon (voksne)
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • Fjernsyn
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet i skog
  • Panorama
  • %s km til butikk
    • avstand:2 km
For campere
  • Bobil tillatt
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Alpenferienpark Reisach eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Alpenferienpark Reisach
    Schönboden 1
    9633 / Reisach
    Østerrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    46°39'17"N 13°8'57"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Ons.

23 / 05

 

Tor.

24 / 05

 

Fre.

25 / 05

 

Lør.

26 / 05

 

Søn.

27 / 05

 

Man.

28 / 05

 

Tir.

29 / 05

 
Maks. 22.9° 24.2° 26.2° 27.8° 28.2° 28° 27.7°
Min. 9.6° 10.9° 11.3° 11.4° 12° 12.6° 12.6°
Regn 40% 65% 50% 10% 25% 25% 35%
Vindretning ZO Ø Ø Ø Ø Ø Ø
Vindstyrke 2 2 2 2 2 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 68
Feb. 10
Mars 93
Apr. 119
Mai 91
Juni 117
Juli 109
Aug. 114
Sep. 137
Okt. 113
Nov. 219
Des. 54
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Alpenferienpark Reisach".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.