Go to main content

Campingplass De Donkere Duinen

Generelle utgifter

Campingplass De Donkere Duinen er en campingplass i Den Helder, Noord-Holland, som ligger i skogen. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. De Donkere Duinen ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie hytter. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På De Donkere Duinen gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Ved De Donkere Duinen kan man drive med vindsurfing og vannskikjøring.

Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 25,50
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

R. de Brie

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass De Donkere Duinen og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr R. de Brie
R. de Brie

Inspektør Herr R. de Brie

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)223647094
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,9

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,9
Personale
8,1
Forhold mellom pris og kvalitet
7,6
Barnevennlighet
6,6
Underholdning
4,5
Sportsfasiliteter
6,1
Svømmebasseng
4,5
Mat og drikke
6,8
Omgivelse
8,6

D. Veenstra, på denne campingplassen i august 2017

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

met de camper op de camping gestaan. ruime plekken op de velden. vanaf de camping route naar het strand

Wim Perdok, på denne campingplassen i mai 2017

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Goede camping, als ik de reviews lees dan denk ik waarom lezen de mensen niet eerst van wat er wordt geboden, alvorens commentaar te leveren. Ik heb gekregen wat ik verwachtte.

H.Rotgers, på denne campingplassen i august 2016

5,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Ontvangst onvriendelijk en allerminst behulpzaam. Afscheiding slecht onderhouden, veel brandnetels tussen de struiken en heel erg breed. Bij toiletgebouw veel struiken met doornen. Waren er voor de eerste maal en moesten voor donderdagmiddag 11.00 uur vertrekken, dus zijn wij maar gebleven tot woensdagmorgen. Er was geen belangstelling hoe het geweest was.

A. van der Honing, på denne campingplassen i mai 2015

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Steinfort, på denne campingplassen i mai 2014

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Pauwels Francis, på denne campingplassen i mai 2014

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Fantastische camping te midden van de natuur. Ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. Mooie kampeerplaatsen, proper sanitair maar niet verwarmd. Het weer viel natuurlijk ook mee tijdens onze reisperiode.

van buul, på denne campingplassen i juli 2013

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Prachtige camping met zeer mooie plaatsen. Echt een aanrader. Gaan er zeker weer terug. Wij hebben het natuurlijk ook getroffen met het weer.

M. Bögels, på denne campingplassen i juni 2013

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Ton Leuverink, på denne campingplassen i mai 2013

7,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Een camping gelegen aan de rand van de duinen in den Helder. Super mooi als je van wandelen houd met of zonder hond. Sanitair was goed alleen als je in een periode van slecht weer is het jammer dat de sanitair ruimte niet verwarmd is. Als je onder de warme douche uitstapt is het erg koud en niet heerlijke om te douchen.

Familie Feitsma, på denne campingplassen i april 2013

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Rustige camping, prachtig gelegen, midden in de natuur, naast de duinen van Den Helder. Op loopafstand van het strand. Winkels/supermarkt goed bereikbaar op ongeveer 5 minuten fietsen. Heerlijk om weer even van de Noordzee kust te kunnen genieten. Wij hebben animatie niet nodig, wij vermaken ons zelf. Camping is goed gelegen voor wandelingen en tochtjes per fiets of auto.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 25,50
Omtrentlig pris 2
€ 35,50
Åpningsperiode
12-04-2018 til 09-09-2018
Flate
5,5 ha
Antall parkeringsplasser
177 (100 - 140m2)
Antall faste årsplasser
10
Antall losjiplasser
3

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk | italiensk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalett for eldre
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Sandgrunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Mindre/større hytter
    • antall:3
  • Sykler
  • Elektriske sykler
Svømme
  • Liggeslette
Strand
  • Sandstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Vannskikjøring tillatt
For barn
  • Babyrom
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Multi-idrettsplass
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:8 km
    • antall:9
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
Campingplassens plassering
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:0,8 km
  • Beliggenhet i skog
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,3 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:16 ampère | 4 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass De Donkere Duinen eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass De Donkere Duinen
    Jan Verfailleweg 616
    1783 BW / Den Helder
    Nederland

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    52°56'12"N 4°44'0"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Lør.

23 / 06

 

Søn.

24 / 06

 

Man.

25 / 06

 

Tir.

26 / 06

 

Ons.

27 / 06

 

Tor.

28 / 06

 

Fre.

29 / 06

 
Maks. 16.6° 16.8° 19° 20.7° 22.1° 25.4° 24.4°
Min. 11° 11.3° 12.1° 12.2° 14.2° 15.5° 16.6°
Regn 60% 20% 5% 10% 15% 20% 20%
Vindretning V NV NV N NO NO NO
Vindstyrke 4 3 3 3 3 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 90% 59 2
Feb. 89% 44 4
Mars 88% 46 4
Apr. 83% 41 6
Mai 80% 41 7
Juni 79% 44 7
Juli 81% 63 8
Aug. 79% 79 7
Sep. 84% 82 5
Okt. 84% 90 4
Nov. 88% 77 2
Des. 88% 70 2
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass De Donkere Duinen".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.