Go to main content

Recreatiepark De Heidebloem

Generelle utgifter

Recreatiepark De Heidebloem er en campingplass i Schaijk, Noord-Brabant. Denne campingplassen har steder plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Recreatiepark De Heidebloem gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram. Campingplassen har utendørs svømmebasseng og barnebasseng. Det er også vannsklie.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (begrenset meny). Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og det er WiFi-tilkobling.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 24,00

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

T.M.A.B. Naninck

Denne inspektøren besøker hvert år Recreatiepark De Heidebloem og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru T.M.A.B. Naninck
T.M.A.B. Naninck

Inspektør Fru T.M.A.B. Naninck

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)620984977
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,9

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,8
Personale
8,0
Forhold mellom pris og kvalitet
7,8
Campingplass
8,2
Losji
7,8
Barnevennlighet
7,9
Underholdning
7,9
Sportsfasiliteter
7,3
Svømmebasseng
8,2
Mat og drikke
8,2
Omgivelse
8,0

Thijssens, på denne campingplassen i juni 2016

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Van Dijk, på denne campingplassen i juni 2016

8,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Janssen, på denne campingplassen i juli 2015

8,7

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kempen, på denne campingplassen i juli 2015

8,7

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

de Bont, på denne campingplassen i mai 2013

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Guns, på denne campingplassen i mai 2010

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Roelants, på denne campingplassen i mai 2010

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

C. Libregts, på denne campingplassen i april 2009

7,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van der Sluis, på denne campingplassen i mai 2011

7,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

C. Libregts, på denne campingplassen i mai 2011

7,7

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 24,00
Omtrentlig pris 2
€ 28,00
Åpningsperiode
01-04-2017 til 03-10-2017
Flate
13 ha
Antall parkeringsplasser
50 (100m2)
Antall faste årsplasser
175
Antall losjiplasser
6

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:160 m2
    • periode:25-05/31-08
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:6
Internett
  • Internett mulig
  • WiFi-sone
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Pass/identitetskort påbudt
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Defibrillator
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hundetoaletter
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalett for eldre
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Gressplen
  • Sandgrunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:30-07/30-08
  • Gatekjøkken
    • periode:30-07/30-08
  • Ferdigmåltider
    • periode:30-07/30-08
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:6
  • Sykler
  • Go-kart/tråbil
Svømme
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:160 m2
    • periode:25-05/31-08
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:200 m2
    • periode:25-05/31-08
  • Liggeslette
For barn
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:200 m2
    • periode:25-05/31-08
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | nederlandsk
    • periode:30-07/30-08
  • Opholdsrom
  • Babyrom
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Ridning på hest
  • Ridning på ponni
  • Pitch og putt i nærheten (maks. 10 km)
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • golfclinic (golfkurs)
    • avstand:6 km
    • antall:18
Rekreasjon (voksne)
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | nederlandsk
    • periode:30-07/30-08
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Fjernsyn
Campingplassens plassering
  • %s km til butikk
    • avstand:3 km
For campere
  • Bobil tillatt
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Recreatiepark De Heidebloem eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Recreatiepark De Heidebloem
    Noordhoekstraat 5
    5374 SC / Schaijk
    Nederland

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    51°43'16"N 5°39'25"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 

Lør.

28 / 10

 

Søn.

29 / 10

 
Maks. 14.4° 16.1° 17.1° 16.8° 13.6° 12.1° 12°
Min. 9.4° 12.3° 13.5° 12.2° 8.9° 8.3° 7.9°
Regn 30% 90% 25% 40% 70% 75% 70%
Vindretning SV SV SV SV V V V
Vindstyrke 3 4 4 3 3 4 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 90% 68
Feb. 87% 51
Mars 86% 79
Apr. 78% 34
Mai 70% 55
Juni 72% 62
Juli 80% 94
Aug. 81% 80
Sep. 88% 78
Okt. 87% 57
Nov. 90% 56
Des. 89% 66
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Recreatiepark De Heidebloem".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.