Go to main content

Campingplass De Bosrand

Generelle utgifter

Campingplass De Bosrand er en campingplass i Sint Geertruid, Limburg, som ligger i skogen. Denne terrassecampingplassen og campingplassen med skrånende terreng har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie hytter. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På De Bosrand gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, restaurant (begrenset meny) og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 23,00

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

J.J.M.M. Stassen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass De Bosrand og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen
J.J.M.M. Stassen

Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)464431655
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,1
Personale
8,3
Forhold mellom pris og kvalitet
8,0
Campingplass
7,9
Losji
8,3
Barnevennlighet
7,2
Underholdning
7,1
Sportsfasiliteter
6,8
Svømmebasseng
5,3
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,9

Y. Vermeulen, på denne campingplassen i juli 2012

7,9

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

rijpie, på denne campingplassen i juli 2012

6,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Al eerder gestaan, maar opnieuw en dat valt tegen. Restaurant voor camping gasten gesloten. Kunnen niet eens een kopje koffie krijgen, ongastvrij hoor. Een oude groen uitgeslagen caravan op terrein vergroot de vreugd ook al niet. WiFi is erbarmelijk slecht terwijl er nog maar weinig mensen zijn. Te duur ook!

F. Laenen, på denne campingplassen i juni 2011

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

D.I. Dittrich, på denne campingplassen i juni 2011

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Rob Nierop, på denne campingplassen i september 2010

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Als tussenstop tussen Noordfranse camping en thuis een ideale stop. Schone camping in prachtig gelegen gebied ten zuiden van Maastricht. Een aanrader voor senioren in het voor- en naseizoen.

Fam. Boonstra sebaldeburen, på denne campingplassen i august 2010

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Leuk, mooie, schone en rustige terrassen camping.
Toilet groepen zie er piekfijn uit.
In de omgeving is genoeg te zien.

P. van Goor, på denne campingplassen i juni 2010

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. van Dooren, på denne campingplassen i juni 2010

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Klaassen, på denne campingplassen i august 2009

8,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Fijne camping, we komen elk jaar weer en blijven meestal langer dan de bedoeling is. Eigenaren zijn erg gastvriendelijk en je kunt hier heerlijk eten.

Klaassen, på denne campingplassen i august 2009

8,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wij gaan elk najaar naar deze camping, echt heel goed. Meestal blijven we langer dan de bedoeling is

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 23,00
Omtrentlig pris 2
€ 26,80
Åpningsperiode
01-04-2017 til 01-11-2017
Flate
3,5 ha
Høyde
80m
Antall parkeringsplasser
120 (80 - 100m2)
Antall plasser for campere
8
Antall faste årsplasser
35
Antall losjiplasser
4

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:09.00-19.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-23.00
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | spansk | fransk | italiensk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Skrånende terreng
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (med stort utvalg)
    • periode:01-01/31-12
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:01-01/31-12
  • Gatekjøkken
  • Ferdigmåltider
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Mindre/større hytter
    • antall:4
For barn
  • Lekeplass
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:8 km
    • antall:18
  • Geocaching (et GPS-spill)
Rekreasjon (voksne)
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • Fjernsyn
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet i skog
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:2,5 km
  • %s km til butikk
    • avstand:2,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle plasser for bobiler
    • plasser med hard bakke for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:90 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:8
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:11
    • vekt:5000 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass De Bosrand eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass De Bosrand
    Moerslag 4
    6265 NC / St. Geertruid
    Nederland

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    50°47'7"N 5°44'54"E
  • Kontakt

Ta kontakt på

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 

Lør.

28 / 10

 

Søn.

29 / 10

 
Maks. 13.5° 15.3° 17.7° 17.1° 12.8° 10.9° 11.1°
Min. 8.7° 12.1° 13.4° 12° 9.3° 8.5° 7.7°
Regn 45% 85% 10% 20% 75% 70% 70%
Vindretning SV SV SV SV V V V
Vindstyrke 4 4 4 3 3 4 4

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 87% 70
Feb. 85% 84
Mars 83% 86
Apr. 77% 77
Mai 72% 78
Juni 72% 78
Juli 77% 82
Aug. 74% 57
Sep. 82% 102
Okt. 84% 92
Nov. 88% 69
Des. 89% 100
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass De Bosrand".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.