Go to main content

Campingplass Simmerwille

Generelle utgifter

Campingplass Simmerwille er en campingplass i Earnewâld, Friesland, som ligger ved innsjø/vann. Denne campingplassen har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner og rom. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På Simmerwille gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann. Ved Simmerwille kan man drive med vindsurfing.

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 21,50

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

E.J. Bosgra-de Groot

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Simmerwille og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru E.J. Bosgra-de Groot
E.J. Bosgra-de Groot

Inspektør Fru E.J. Bosgra-de Groot

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)582152732
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,5

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,5
Personale
8,7
Forhold mellom pris og kvalitet
8,2
Barnevennlighet
7,5
Underholdning
8,0
Sportsfasiliteter
8,0
Mat og drikke
8,5
Omgivelse
8,3

van Harmelen, på denne campingplassen i juli 2014

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Sterk, på denne campingplassen i juli 2013

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Meurs, på denne campingplassen i juli 2012

8,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Zwolschen, på denne campingplassen i juli 2013

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 21,50
Omtrentlig pris 2
€ 25,50
Åpningsperiode
01-04-2017 til 01-10-2017
Flate
3 ha
Antall parkeringsplasser
50 (80 - 100m2)
Antall faste årsplasser
40
Antall losjiplasser
10

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
Internett
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I resepsjonen
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Bilfri oppstillingsplass
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 9 m)
    • seilbåt (lengde: 9 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-04/30-09
  • Frysing av kjøleelementer
  • Salg av kjøleis
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
  • Rom
    • antall:8
  • Sykler
  • Kanoer
  • Kajakker
  • Seilbåter
  • Motorbåter
  • Robåter
Svømme
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Brygge/bøye
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 9 m)
    • seilbåt (lengde: 9 m)
  • Seiling tillatt
  • Plass for sjøsetting av båt fra tilhenger
For barn
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Babyrom
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • %s km til butikk
    • avstand:0,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:10
    • vekt:6000 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6-10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Simmerwille eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Simmerwille
    Smidspaed 2
    9264 TK / Eernewoude
    Nederland

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    53°7'45"N 5°55'55"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

11 / 12

 

Tir.

12 / 12

 

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 
Maks. 2.1° 3.1° 5.1° 5.8° 5.7° 5.5° 4.8°
Min. -3.6° -0.4° -0.3° 2.6° 1.6° 1.3° 0.5°
Regn 95% 95% 95% 90% 80% 70% 55%
Vindretning NO N S SV SV V V
Vindstyrke 4 4 5 4 3 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm)
Jan. 91% 55
Feb. 90% 46
Mars 87% 50
Apr. 83% 63
Mai 80% 48
Juni 80% 60
Juli 82% 70
Aug. 81% 84
Sep. 87% 72
Okt. 87% 84
Nov. 91% 70
Des. 90% 72
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Simmerwille".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.