Go to main content

Camping Arena Stupice **

Generelle utgifter

Camping Arena Stupice er en campingplass i Premantura, Istria, som ligger ved sjøen og i skogen. Denne campingplassen med skrånende terreng har steder med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Camping Arena Stupice ligger i nærheten av en steinstrand. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På Camping Arena Stupice gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen utflukter. Det er underholdningsprogram. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en sjøen. Ved Camping Arena Stupice kan man drive med snorkling, vindsurfing og vannskikjøring.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, pizzeria og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 35,00
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3319 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3319 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3319 campingplasser, fordelt over 20 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 700 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

B.A.H. Leenders

Denne inspektøren besøker hvert år Camping Arena Stupice og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru B.A.H. Leenders
B.A.H. Leenders

Inspektør Fru B.A.H. Leenders

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)228582318
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,7

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,6
Personale
7,7
Forhold mellom pris og kvalitet
7,3
Campingplass
7,6
Losji
7,8
Barnevennlighet
7,4
Underholdning
7,2
Sportsfasiliteter
8,0
Svømmebasseng
8,0
Mat og drikke
8,1
Omgivelse
8,5

Fans en José, på denne campingplassen i juli 2012

6,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Veel te duur voor wat je krijgt, sanitair oud en stinkt naar riool, schoonmaak goed maar helpt niet om dat er campinggasten bij zijn die het niet zo nauw zien. Ook kan er bij de meeste campinggasten nog geen goede dag af, iets wat ik niet eerder heb meegemaakt. Abnormaal duur voor honden, 4,50 euro per hond en dat tikt aardig aan als je er 2 hebt, en het dier gebruikt alleen wat water om te drinken. De meeste plaatsen er scheef door de helling waar de camping op ligt dus een caravan stellen valt niet mee. Paspoorten moet je inleveren en krijg je pas terug als je een flinke borgsom hebt betaald, geeft mij het gevoel als een crimineel behandeld te worden. Kortom de slechste camping van alle 8 campings waar we dit jaar in Kroatië hebben gestaan en dus zeker geen aanrader. Arena camps buit het geheel uit en heeft hier een goede melkkoe gevonden.

Patrick, på denne campingplassen i august 2016

6,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Yngre par

Very, very unfriendly personel, this is not how you expect to be treated as a customer. Somehow, certain creation campsites still believe it is legal to keep passports of customers, even though this is complete bullshit. When asking if we couldn\'t just pay on arrival we were looked at as if we were idiots. Rest of the campsite looks nice but is very unorganised with sloped places so it\'s hard to park your camper or caravan. Since the site is so big, it\'s very noisy at night, caused by partying youngsters coming from Premantura. Only positive thing for us was the environment which is beautiful.

S Norder, på denne campingplassen i juli 2013

7,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Johan Becker, på denne campingplassen i juli 2009

7,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

De camping is heerlijk rustig en gelegen aan een mooie baai. Het sanitair is wat gedateerd, in het restaurant van de camping kun je prima eten tegen hele redelijke prijzen. Ook in het nabijgelegen centrum van Premantura zijn diverse leuke restaurantjes met zeer vriendelijke bediening. In het weekend soms lawaaiige feestjes op een eiland tegenover camping. Desondanks een aanrader!

Cremers, på denne campingplassen i juli 2012

7,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Zandbergen, på denne campingplassen i juni 2015

7,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kwant, på denne campingplassen i juli 2013

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Schepers, på denne campingplassen i juli 2014

8,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Leuke meer rustige camping in de buurt. We waren met twee jonge twintigers. Sanitair (vooral de douches) konden we wat vernieuwing gebruiken. Nu was er weinig tot geen plaats om iets droog neer te leggen. Voor de rest prima ontvangst met een heel vriendelijke receptiemedewerker!

Johan Becker, på denne campingplassen i juni 2009

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

wim, på denne campingplassen i august 2009

8,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 12 – 18 år

Grote rustige plaats met gezelilig klein dorp op loopafstand. Eten kei goed en niet te duur, douche goed netjes alleeen af en toe wel druk. Ben hier tweemaal geweest ga zeker nog een keer terug

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 35,00
Omtrentlig pris 2
€ 45,40
Åpningsperiode
13-04-2017 til 08-10-2017
Flate
26 ha
Antall parkeringsplasser
920 (60 - 120m2)
Antall faste årsplasser
80
Antall losjiplasser
110

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:110
Internett
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Pass/identitetskort påbudt
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:07.00-23.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:06.00-24.00
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:amex | dinercard | mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 6 m)
    • seilbåt (lengde: 6 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Toaletter uten klosettskål
  • Toalett for eldre
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Seniordusj (med ekstra håndtak)
  • Stranddusjer
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Gressplen
  • Hard grunn
  • Skrånende terreng
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
  • Restaurant (med stort utvalg)
  • Gatekjøkken
    • periode:01-05/15-09
  • Pizzeria
    • periode:15-04/11-10
  • Ferdigmåltider
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:110
  • Sykler
  • Terrengsykler
  • Seilbrett
  • Kajakker
  • Safer
  • Jetski
Svømme
  • Svømmemuligheter i sjøen (maks. 0,5 km)
  • Stranddusjer
  • Liggeslette
Wellness
  • Hydromassasje
Strand
  • Steinstrand
  • Steinete strand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Kurs i brettseiling
  • Dykking med snorkel
  • Vannskikjøring tillatt
  • Sportsdykking
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 6 m)
    • seilbåt (lengde: 6 m)
  • Plass for sjøsetting av båt fra tilhenger
For barn
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:tysk | engelsk
    • periode:15-05/16-09
  • Noen lekeapparater
  • Miniclub (min. 4x i uken - høysesong)
    • språk:tysk | engelsk | italiensk
  • Trampoline
  • Spilleautomater
  • Minigolf
Sport og lek
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Minigolf
Rekreasjon (voksne)
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:tysk | engelsk
    • periode:15-05/16-09
  • Fiskemuligheter
  • (Fransk) biljard
  • Ekskursjonsprogram (min. 2x i uken - høysesong)
    • periode:01-06/30-09
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:0 km
  • Beliggenhet i skog
  • Panorama
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,5 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Camping Arena Stupice eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Camping Arena Stupice
    Selo 250
    52203 / Premantura
    Kroatia

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    44°47'52"N 13°54'50"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Lør.

18 / 11

 

Søn.

19 / 11

 

Man.

20 / 11

 

Tir.

21 / 11

 

Ons.

22 / 11

 

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 
Maks. 13° 12.5° 11.9° 12.5° 13.1° 14° 14.7°
Min. 6.7° 2.1° 0.5° 3.1° 4.8° 6.4° 6.9°
Regn 0% 5% 5% 15% 5% 15% 25%
Vindretning NO V V SV Ø SV SV
Vindstyrke 4 2 2 2 3 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 66
Feb. 20
Mars 69
Apr. 77
Mai 32
Juni 37
Juli 49
Aug. 46
Sep. 85
Okt. 97
Nov. 228
Des. 75
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Camping Arena Stupice".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.