Go to main content

Campingplass l'Ardéchois *****

Generelle utgifter

Campingplass l'Ardéchois er en campingplass i Saint-Sauveur-de-Montagut, Ardèche, som ligger ved en elv/bekk. Denne terrassecampingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. l'Ardéchois ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner og hytter. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På l'Ardéchois gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen fotturer med guide og ulike sykkelturer. Det er underholdningsprogram. Campingplassen har utendørs svømmebasseng, oppvarmet utendørs svømmebasseng og barnebasseng. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en elv/bekk.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

www.ardechois-camping.fr

Download PDF brochure (3.55 MB)

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 36,10
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3319 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3319 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3319 campingplasser, fordelt over 20 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 700 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

A.J. Mooi

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass l'Ardéchois og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Fru A.J. Mooi
A.J. Mooi

Inspektør Fru A.J. Mooi

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)365302912
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,3

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,3
Personale
8,6
Forhold mellom pris og kvalitet
8,3
Campingplass
8,5
Losji
8,3
Barnevennlighet
8,4
Underholdning
8,1
Sportsfasiliteter
7,9
Svømmebasseng
8,2
Mat og drikke
8,1
Omgivelse
8,5

Fam. Nuchelmans, på denne campingplassen i juli 2008

6,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Mooi maar saai.Afgelopen zomer zijn wij daar 2 weken geweest met 3 kinderen van 8,9 en 13 jaar. Het is een prachtige camping met vriendelijke Nederlandse eigenaars. Mooie omgeving maar dat is ook gelijk een nadeel. Er is in de omgeving werkelijk niks te doen. Dichtstbijzijnde dorp is 8 km verder, over een slingerweggetje door de bergen. Dat dorpje stelt niet veel voor. Een paar winkeltjes en 3 terrasjes. Voor vertier zul je toch een eind verder moeten rijden. Op de camping zelf wordt wel vanalles georganiseerd maar daar moet je van houden. Het nadeel van Nederlandse eigenaars is ook dat er bijna alleen maar Nederlanders op de camping vertoeven. Als je dat leuk vindt zit je hier goed. Het riviertje met ministrandje op de camping is niet echt geschikt om in te zwemmen. Als je dat wilt moet je toch met de auto gaan rijden over dat slingerweggetje. We hebben hier best een goede vakantie gehad maar we gaan hier nooit meer terug naar toe. Wij zoeken toch een levendigere plek en vonden dit nogal saai.

zomers, på denne campingplassen i august 2008

6,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Vond de camping op zich netjes. Wij stonden alleen beneden en het sanitair was daar niet schoon en zeer verouderd. Terwijl in de folder wordt verteld luxe sanitair. Dat is er wel alleen boven! Wij moesten ver lopen naar zwembad etc. als je beneden staat. Nadeel dat eerste dorpje pas 8 km verderop is. Personeel is erg aardig en het eten op de camping is goed. Kortom je hebt een andere vakantie als je boven staat dan dat je beneden bij de rivier staat.

Richard , på denne campingplassen i august 2008

7,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Leuke camping maar gaan we nog een keer terug? Nee. Camping gescheiden door een weg. Het sanitair in het hoge gedeelte is verwerkelijk goed. Ideaal zijn de familie douches waar je met z'n tweeen kan douchen. Zelfs de normale douches zijn zeer ruim. Beneden is het sanitair een ander verhaal. Daar is het zo oud dat je het daar niet meer schoon krijgt ondanks de zeer ijverige en vriendelijke schoonmaker. Personeel van de camping is zeer vriendelijk. Je kan mooie wandeltochten maken (aanrader) en autoritjes maken. Verder miste wij een stadje/dorpje op loopafstand. Dit is 8 km verderop. Er heerst een leuke ongedwongen sfeer op de camping. De beek en het zwembad bieden een hoop vertier voor de kinderen. En de knutselclub viel ook in de smaak bij ons zoontje van 5. Het eten op de camping is goed. Verwacht geen culinair hoogstandje maar prima prijs- kwaliteitverhouding. Zwembad had iets groter mogen zijn.

collette toon, på denne campingplassen i juli 2017

7,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

mensen hadden de weg versperd, bij het \'s morgens melden aan de receptie duurde het nog tot 19u voor de eigenaar van de wagen gevonden werd
VEILIGHEID ??? BRANDWEG ???
het zal zichzelf wel oplossen is het motto

Bo, på denne campingplassen i august 2008

7,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Mooie camping in een prachtige omgeving. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Absolute aanrader voor degene die van rust en een flinke wandeling of fietstocht houdt.

ronnie spaansen, på denne campingplassen i juli 2007

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

La Bastide is een heel mooie camping, met erg vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Hoewel we nooit twee keer naar dezelfde camping gaan hebben we dit jaar toch getwijfeld.
Ook dit jaar dus niet, maar we komen hier zeker nog eens terug.

Buskens, på denne campingplassen i august 2011

8,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Echt een leuke camping in een prachtige omgeving. Het Nederlandstalig personeel doet er alles aan het iedereen naar de zin te maken en dat lukt ze goed. Als er dan toch wat aan te merken moet zijn is dat er vrijwel alleen Nederlanders op de camping staan.

A. Klaver, på denne campingplassen i august 2011

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R. Otten, på denne campingplassen i august 2011

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J.L. Herders, på denne campingplassen i juli 2009

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 36,10
Omtrentlig pris 2
€ 50,80
Åpningsperiode
13-05-2017 til 23-09-2017
Flate
6,5 ha
Høyde
420m
Antall parkeringsplasser
78 (90 - 160m2)
Antall faste årsplasser
28
Antall losjiplasser
28
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • oppvarmet
    • flate:136 m2
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:19
Internett
  • Internett mulig
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:08.00-19.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:00.00-24.00
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hundetoaletter
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Familiedusj
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (med stort utvalg)
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Gatekjøkken
    • periode:04-07/29-08
  • Ferdigmåltider
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:19
  • Mindre/større hytter
    • antall:9
  • Kjøleskap
  • Terrengsykler
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • oppvarmet
    • flate:136 m2
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • oppvarmet
    • flate:75 m2
  • Svømmemulighet i elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Strand
  • Sandstrand
  • Gresstrand
  • Steinete strand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • oppvarmet
    • flate:75 m2
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk | nederlandsk
    • periode:08-07/25-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Miniclub (min. 4x i uken - høysesong)
    • språk:engelsk | fransk | nederlandsk
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Spilleautomater
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
Rekreasjon (voksne)
  • Animering for barn fra 13 t.o.m. 18 år (min. 2x i uken)
    • språk:engelsk | fransk | nederlandsk
    • periode:08-07/25-08
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk | nederlandsk
    • periode:08-07/25-08
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
  • Turmuligheter med guide
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • Panorama
  • %s km til butikk
    • avstand:8 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
  • Spesielle plasser for uføre
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass l'Ardéchois eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Campingplass l'Ardéchois
    Le Chambon Gluiras, D102
    07190 / St. Sauveur-de-Montagut
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    44°49'44"N 4°31'22"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

  • www.ardechois-camping.fr

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Fre.

20 / 10

 

Lør.

21 / 10

 

Søn.

22 / 10

 

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 
Maks. 20.1° 19° 15.4° 16° 19.9° 21° 21.4°
Min. 11.4° 13.1° 9.7° 7.9° 8.8° 9.9° 11.2°
Regn 15% 35% 25% 15% 5% 5% 10%
Vindretning S S N N N S S
Vindstyrke 2 2 3 4 3 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 82% 55 3
Feb. 71% 50 5
Mars 65% 73 7
Apr. 67% 73 7
Mai 69% 89 8
Juni 64% 54 9
Juli 61% 45 10
Aug. 62% 97 9
Sep. 69% 118 8
Okt. 79% 132 5
Nov. 79% 119 4
Des. 77% 55 3
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass l'Ardéchois".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.