Go to main content

Camping Les Pins ****

Generelle utgifter
Veil.pris € 24,20

Camping Les Pins er en campingplass i Les Salles-sur-Verdon, Var, som ligger i skogen og ved innsjø/vann. Denne terrassecampingplassen har steder med avgrensning, med skygge og plasser med noe skygge. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Camping Les Pins gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann. Ved Camping Les Pins kan man drive med snorkling, vindsurfing og elvepadling/padling/rafting.

Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

8,1
Gjennomsnittlig vurdering Se på 19 vurderinger

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

R. Coenen

Denne inspektøren besøker hvert år Camping Les Pins og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr R. Coenen
R. Coenen

Inspektør Herr R. Coenen

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)34890037
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,1

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,2
Personale
8,3
Forhold mellom pris og kvalitet
8,0
Barnevennlighet
7,6
Underholdning
6,2
Sportsfasiliteter
6,8
Svømmebasseng
9,0
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,9

Pierre van Lierop, på denne campingplassen i mai 2018

7,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Ontvangst was prima, maar deze camping is zeker geen 4**** waard, je kunt er niet eens brood bestellen/kopen

Jessica, på denne campingplassen i juni 2017

7,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Ronduit schitterende omgeving met azuurblauwe meren. Vrijwel geen vliegen of wespen gezien. Houd er rekening mee dat er in de omgeving niet veel meer te doen is dan zwemmen en varen. Anders zul je een stuk moeten rijden. De bodem is rotsachtig. Ijzeren pennen aanbevolen.

Ank van Steenis, på denne campingplassen i mai 2017

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wij vinden dit een prachtige camping in de natuur en schoon mooi water. Wij komen hier ellk jaar Nu door omstandigheden gaan we nog maar 1 keer in de 2 jaren. Financieel lukt het anders niet omdat de reis erg duur is.

L. Gevaert, på denne campingplassen i juli 2015

8,7

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bojag, på denne campingplassen i juli 2015

6,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Het is onmogelijk om deze camping te reserveren!
Op de dag dat reservering voor het nieuwe seizoen volgens hun eigen zeggen mogelijk is, is de camping al volgeboekt met \"vaste\" bezoekers.
Dit terwijl wij vorige zomer juist navraag hebben gedaan of dat we al konden reserveren. Toen vertelde de receptioniste dat we moesten wachten tot het nieuwe jaar.
Een erg bijzondere manier van reserveren hanteren ze op deze camping.

J.C.J. Dekkers, på denne campingplassen i juni 2015

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

hele mooie rustige camping, mooie plaatsen, met voldoende schaduw en zon. goed en schoon sanitair, lekker dicht bij het prachtig meer en dorp. Wij hebben genoten.

Stoffelen, på denne campingplassen i august 2011

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H. Lamers, på denne campingplassen i august 2011

7,7

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 24,20
Omtrentlig pris 2
€ 33,80
Åpningsperiode
06-04-2018 til 07-10-2018
Flate
2 ha
Høyde
550m
Antall parkeringsplasser
104 (80m2)
Antall plasser for campere
4
Campingplass som passer for handikappede
Ja
Øko-campingplass
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Mobil internet
    • Type:3G
  • Internett mulig
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:amex | dinercard | mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Resepsjon som er lett tilgjengelig for handikappede
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 4 m)
    • seilbåt (lengde: 4 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Sanitæranlegg ikke i samme bygg, men med alarmanlegg
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Felles grillplass
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Kjøleskap
  • Kanoer
  • Safer
Svømme
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
Strand
  • Steinete strand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Kurs i brettseiling
  • Brygge/bøye
  • Dykking med snorkel
  • Stri elv/kajakk/rafting
  • Kajakkurs
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 4 m)
    • seilbåt (lengde: 4 m)
  • Seiling tillatt
  • Kurs i seiling
For barn
  • Lekeplass
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Trampoline
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Beliggenhet i skog
  • Panorama
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,5 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,2 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:100 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:4
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:10
    • vekt:4000 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Camping Les Pins eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Camping Les Pins

    83630 / Les Salles-sur-Verdon
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    43°46'35"N 6°12'32"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Søn.

15 / 07

 

Man.

16 / 07

 

Tir.

17 / 07

 

Ons.

18 / 07

 

Tor.

19 / 07

 

Fre.

20 / 07

 

Lør.

21 / 07

 
Maks. 32.8° 25.5° 30.1° 30.2° 31° 29.2° 28.2°
Min. 17.2° 16.9° 14.4° 15.5° 15.1° 16.1° 15.5°
Regn 10% 80% 5% 0% 10% 15% 20%
Vindretning SV NV V SV SV SV SV
Vindstyrke 3 3 4 3 3 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Camping Les Pins".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.