Go to main content

Campingplass Marco de Bignac ***

Generelle utgifter
Veil.pris € 29,30

Campingplass Marco de Bignac er en campingplass i Bignac, Charente, som ligger ved innsjø/vann. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner. Campingplassen har idrettsplass.

Vise mer

På Marco de Bignac gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. Campingplassen har utendørs svømmebasseng.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det restaurant (med omfattende meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

8,3
Gjennomsnittlig vurdering Se på 45 vurderinger

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

R. Rondelez

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Marco de Bignac og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr R. Rondelez
R. Rondelez

Inspektør Herr R. Rondelez

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)59275291
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,3

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,0
Personale
8,7
Forhold mellom pris og kvalitet
8,4
Barnevennlighet
8,3
Underholdning
7,9
Sportsfasiliteter
7,6
Svømmebasseng
7,8
Mat og drikke
8,3
Omgivelse
8,6

Gerard, på denne campingplassen i juli 2018

7,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Camping heeft rustige omgeving, ligt aan de rand van gehucht Bignac. Meer dan 80 ruime plaatsen, veel bomen, grasland, grenst aan grote visvijver. Prima en goed onderhouden sanitair, eetgelegenheid, zwembad en zeer aardige en behulpzame beheerders. Vooral aantrekkelijk voor kampeerders die van een 'natuurlijke' en rustige vakantie willen genieten.

R.Koeslag, på denne campingplassen i juni 2018

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Zeer vriendelijk en behulpzaam Engels echtpaar.
Eerste indruk was; we staan op een Golfbaan met grote waterpartij. Keurig verzorgde camping.

Paul Calmeyn, på denne campingplassen i august 2017

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Zeer rustige camping met heel vriendelijke uitbaters en een aangename familiale sfeer. het lijkt el een park aarin je kampeert

Vorstenbosch, på denne campingplassen i juni 2017

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Omdat we vroeg in het seizoen waren hebben we een aantal items niet kunnen beoordelen, zoals zwembad

Jan Vos, på denne campingplassen i juni 2017

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Zeer rustige camping in landelijke gebied. Grote staplaatsen onder of tussen 40 jaar oude bomen. Vriendelijke eigenaren die het iets verouderde maar heerlijke zwembad eerder beschikbaar stelden dan 1 juli vanwege het warme weer.
Aanrader voor rustzoekers.

Winus van Asselt, på denne campingplassen i mai 2015

5,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Aangelokt door de hoge (Engelstalige) beoordelingen hebben we een nacht op deze camping doorgebracht. Helaas, het is voor ons een raadsel hoe deze camping aan deze hoge rating komt. Het sanitair is zeer gedateerd, douchen ging onder een nauwelijks lauwe straal water door voortdurend aan een kettinkje te blijven trekken. Het gras was al geruime tijd niet gemaaid. Kortom, best aardige beheerders, maar om een camping te runnen is dat niet genoeg.

E. Sneekers, på denne campingplassen i juni 2014

8,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. de Vlieger, på denne campingplassen i juni 2014

8,3

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

WIL .van. Hoof, på denne campingplassen i mars 2014

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Vriendelijke ontvangst van nieuwe Engelse eigenaren sind een jaar (vorige eigenaren waren ook Engelse ).Mooie camping voor rustzoekers.sanitair schoon en netjes.wifi bij de receptie gratis wel een stukje van de campeerplaats af.visvijver aanwezig.

A.Groot Roessink, på denne campingplassen i juli 2013

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Veel Engels, aangezien de nieuwe eigenaars ook Engelsen waren. Ze doen erg veel voor de kampeerder. Ligt wel midden in een zeer landelijke omgeving. Kunt vissen. Sanitair wel gedateerd.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 29,30
Omtrentlig pris 2
€ 37,80
Åpningsperiode
01-02-2018 til 30-11-2018
Flate
8 ha
Høyde
50m
Antall parkeringsplasser
84 (100m2)
Antall losjiplasser
3
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:250 m2
    • periode:01-07/31-08
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
Internett
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Pass/identitetskort påbudt
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Familiedusj
  • Seniordusj (med ekstra håndtak)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (med stort utvalg)
    • periode:01-04/15-10
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Ferdigmåltider
    • periode:01-04/15-10
  • Bar
    • periode:01-04/15-10
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:2
  • Sykler
  • Lodgetent med sanitær
    • antall:1
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:250 m2
    • periode:01-07/31-08
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Noen lekeapparater
  • Babyrom
  • Beitemark for dyr
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Sandvolleyball
Rekreasjon (voksne)
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk
    • periode:01-07/30-08
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:10 km
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,3 km
  • %s km til butikk
    • avstand:3 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Marco de Bignac eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Campingplass Marco de Bignac
    2 chemin de la Résistance
    16170 / Bignac
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    45°47'51"N 0°3'49"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

  • www.marcodebignac.com

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 

Lør.

29 / 09

 

Søn.

30 / 09

 

Man.

01 / 10

 

Tir.

02 / 10

 
Maks. 27.2° 28.4° 28.3° 24.7° 23.3° 21.3° 19.6°
Min. 7.2° 10.6° 11.6° 11.6° 8.7° 8.4° 7.6°
Regn 0% 0% 5% 5% 5% 15% 20%
Vindretning ZO ZO NV NO NO N N
Vindstyrke 3 3 2 4 3 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 76
Feb. 61
Mars 51
Apr. 48
Mai 56
Juni 53
Juli 53
Aug. 56
Sep. 61
Okt. 74
Nov. 89
Des. 86
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Marco de Bignac".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.