Go to main content

Campingplass du Clair de Lune

Generelle utgifter

Campingplass du Clair de Lune er en campingplass i Maubeuge, Nord. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge og plasser med noe skygge. Campingplassen har lekeplass.

Vise mer

På du Clair de Lune gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Det er mulig å bruke internett, for campingplassen har én eller flere computere med internettilkobling og det er WiFi-tilkobling.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 14,80

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

J.M. Dorresteijn

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass du Clair de Lune og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr J.M. Dorresteijn
J.M. Dorresteijn

Inspektør Herr J.M. Dorresteijn

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)316221053
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,2

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,7
Personale
8,5
Forhold mellom pris og kvalitet
8,6
Campingplass
8,5
Losji
8,4
Barnevennlighet
7,5
Underholdning
6,6
Sportsfasiliteter
5,7
Svømmebasseng
5,3
Mat og drikke
6,4
Omgivelse
7,6

Pauwels, på denne campingplassen i september 2014

8,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Goed gelegen en zeer propere camping, met verschillende verharde plaatsen, goed voor campingcars. Vriendelijk personeel.

Gunsails, på denne campingplassen i september 2014

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Prima camping voor een nacht. Doen we elk jaar een keer aan om op doorreis te gaan. Jammer dat de douchen niet wat warmer zijn.

Jonarmeere, på denne campingplassen i august 2014

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jaap, på denne campingplassen i juni 2014

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Zoals deze camping moet een doorgangscamping zijn (of voor een paar dagen). Goed sanitiair, prima plekken en direct aan de doorgaande route. En prima verzorgd.

Susie en Ruud, på denne campingplassen i mai 2014

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Wat een goede camping was dit. Grote staanplaatsen, gescheiden door heggen. Zeer schoon sanitair.
Er is geen Wifi op het hele terrein, maar in de directe omgeving van de receptie kan je gratis 2 uur internetten.

De Maeseneer Gilbert, på denne campingplassen i september 2013

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Gebruikt als doorreiscamping op 24 sep. Wat een pracht van een camping woowh, ruime groene plaatsen met hagen, super sanitair, dat vele commerciële campings maar eens een kijkje komen nemen van hoe het moet. Hier kom ik zeker terug (in running voor een 4*).

Lambrechts, på denne campingplassen i august 2012

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

L. de Bruijn, på denne campingplassen i august 2012

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

HJH Snakkers, på denne campingplassen i juli 2012

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Prima camping. Deze zou moeten worden opgenomen als doorreiscamping in de ACSI-boeken. Vriendelijk en zeer goed verzorgd. Maubeuge is een aardige plaats. De camping heeft prima voorzieningen en geeft een goed gevoel. Prijs-kwaliteit uitstekend. Goede inkoopmogelijkheden in de buurt. Deze camping is een aanrader, vooral voor begin en einde van vakantie.

C.A. van \\\'t Hof, på denne campingplassen i august 2011

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Fijne camping met prachtige afgeschutte plaatsen. Behulpzaam personeel en goede sanitaire voorzieningen. Leuke uitstapjes in de buurt mogelijk.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 14,80
Omtrentlig pris 2
€ 19,50
Åpningsperiode
01-04-2017 til 30-09-2017
Flate
2,5 ha
Høyde
144m
Antall parkeringsplasser
91 (100m2)
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • Internett mulig
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Plasser med hard bakke
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frysing av kjøleelementer
  • Salg av kjøleis
Å leie på eller ved campingplassen
  • Sykler
  • Terrengsykler
  • Safer
  • Kjøleelementer
For barn
  • Lekeplass
  • Noen lekeapparater
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Bocciabane
Campingplassens plassering
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:7 km
  • Offentlig kommunikasjonsmiddel til campingen
    • avstand:0,2 km
  • %s km til butikk
    • avstand:1 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:9
    • vekt:4500 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Spesielle plasser for uføre
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass du Clair de Lune eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass du Clair de Lune
    212 route de Mons
    59600 / Maubeuge
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    50°17'42"N 3°58'38"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Ta kontakt på

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 

Lør.

28 / 10

 

Søn.

29 / 10

 
Maks. 12.5° 16° 17.6° 17.4° 14.4° 12.5° 11.5°
Min. 7.4° 13.1° 13.3° 11.4° 9.2° 7.8°
Regn 95% 90% 10% 25% 60% 65% 50%
Vindretning SV SV SV SV NV V NV
Vindstyrke 3 4 3 3 3 4 4

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet
Jan. 89%
Feb. 87%
Mars 88%
Apr. 83%
Mai 74%
Juni 76%
Juli 82%
Aug. 79%
Sep. 87%
Okt. 87%
Nov. 90%
Des. 90%
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass du Clair de Lune".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.