Go to main content

Campingplass Le Soustran

Generelle utgifter

Campingplass Le Soustran er en campingplass i Neuvic, Corrèze, som ligger ved innsjø/vann. Denne terrassecampingplassen og campingplassen med skrånende terreng har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner, stasjonære campingvogner og hytter.

Vise mer

På Le Soustran gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen fotturer med guide og ulike sykkelturer. Campingplassen har utendørs svømmebasseng og barnebasseng. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en innsjø/vann.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød.

Kan også bli funnet i ACSI Great & Little Campsites-appen

Veil.pris € 22,10

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

P. Van De Vijver

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Le Soustran og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr P. Van De Vijver
P. Van De Vijver

Inspektør Herr P. Van De Vijver

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)484805870
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,2

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,7
Personale
8,8
Forhold mellom pris og kvalitet
8,3
Barnevennlighet
8,4
Underholdning
8,0
Sportsfasiliteter
7,1
Svømmebasseng
7,2
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,4

willem Schäperkötter, på denne campingplassen i mai 2016

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Wij kamperen al heel lang, maar dit is toch wel echt thuiskomen hoor. Super gastvrij en echt gezellig. Hier heeft men echt zijn best gedaan om er iets bijzonders van te maken. Alles wat je zou willen. Zelfs handdoeken in het extra leuk gemaakte sanitair.

Fam. Oortwijn, på denne campingplassen i juli 2015

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Een gezellige camping waar men zich zeer welkom voelt! Klein en compact met een knusse sfeer van allerlei brocante spulletjes rondom het toiletgebouw. Er wordt elke dag een tip van de dag op het bord gezet wat de moeite waard is om te bekijken. Brood en krant zijn verkrijgbaar op de camping, is ook meer dan voldoende. Supermarkt is dichtbij in het dorp. De snacks worden met plezier bereid en vooral de kip-avond is een aanrader! Meer en strand zijn op kleine afstand op te zoeken... heel rustig en goed onderhouden.

van der Lans, på denne campingplassen i mai 2015

8,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

de Boer, på denne campingplassen i juni 2014

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Henning, på denne campingplassen i juni 2013

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

ali , på denne campingplassen i juli 2012

7,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Heerlijke camping, zeer vriendelijke Hollandse eigenaren. Rustig gelegen, ruime plekken met en zonder schaduw, elke dag tips op het bord voor uitstapjes. Drinkwater alleen te halen bij toiletgebouw, dat is niet al te nieuw maar keurig schoon en gezellig ingericht met zitje en gezellige spulletjes. Er zijn zelfs zeep en handdoek voor na het toiletbezoek, goed heet water voor de afwas en ook de douche is prima van temperatuur, wasmachine (5 €) centrifuge (0.20 €). Wij waren met hond en er waren prima uitlaatmogelijkheden om de camping en los bij het meer, bij warm weer kon ze zelfs zwemmen.
De gasten om ons heen waren allen Nederlander of Belg en hun kinderen vermaakten zich uitstekend. Zwembadjes op camping wat klein, maar er is prima te zwemmen in het meer (2min). Voor de oudere jeugd was er zelfs een ruimte voor 's avonds, daardoor geen overlast. Elke ochtend werd door de eigenaar het door ons bestelde brood vers in het dorp gehaald en 1x per week kipavond (16 €), barbecueavond (16 €), heel gezellig en vrijblijvend.

Schinkel, på denne campingplassen i juni 2011

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 22,10
Omtrentlig pris 2
€ 31,10
Åpningsperiode
01-05-2017 til 15-09-2017
Flate
2 ha
Høyde
599m
Antall parkeringsplasser
40 (100 - 250m2)
Antall faste årsplasser
5
Antall losjiplasser
6

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:15 m2
    • periode:01-07/30-08
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:3
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Skrånende terreng
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Restaurant (begrenset meny)
  • Gatekjøkken
  • Ferdigmåltider
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:3
  • Mindre/større hytter
    • antall:1
  • Campingvogner
    • antall:2
  • Terrengsykler
  • Scooters
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:15 m2
    • periode:01-07/30-08
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:5 m2
    • periode:01-07/30-08
  • Svømmemuligheter i innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Liggeslette
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:5 m2
    • periode:01-07/30-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Barnetoalett
  • Trampoline
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Bocciabane
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • golfclinic (golfkurs)
    • avstand:3 km
    • antall:9
  • Geocaching (et GPS-spill)
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:tung | lys | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Fjernsyn
  • Turmuligheter med guide
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved innsjø/vann (maks. 0,1 km)
  • Panorama
  • %s km til butikk
    • avstand:4 km
For campere
  • Bobil tillatt
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Le Soustran eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Le Soustran
    Pellachal
    19160 / Neuvic
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    45°24'39"N 2°17'2"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 

Ons.

20 / 12

 

Tor.

21 / 12

 

Fre.

22 / 12

 
Maks. 2.2° 2.1° 5.8° 5.5° 6.1° 7.7° 7.8°
Min. -0.4° -2° -0.6° 0.4° -2.7° -1.3°
Regn 80% 70% 95% 10% 10% 15% 35%
Vindretning NV NV V N N N NV
Vindstyrke 3 3 3 2 2 2 2

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 80% 26 3
Feb. 71% 26 4
Mars 67% 38 5
Apr. 66% 53 6
Mai 69% 73 7
Juni 66% 75 7
Juli 66% 60 8
Aug. 67% 68 8
Sep. 71% 62 7
Okt. 77% 56 5
Nov. 79% 46 3
Des. 77% 34 2
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Le Soustran".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.