Go to main content

Campingplass Municipal La Rivière ***

Generelle utgifter

Campingplass Municipal La Rivière er en campingplass i Donzenac, Corrèze, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie hytter. Campingplassen har lekeplass.

Vise mer

På Municipal La Rivière gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 22,50

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

M.C. de Langen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Municipal La Rivière og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr M.C. de Langen
M.C. de Langen

Inspektør Herr M.C. de Langen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)264742914
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,1
Personale
8,0
Forhold mellom pris og kvalitet
7,5
Campingplass
8,3
Losji
8,0
Barnevennlighet
8,0
Underholdning
8,0
Sportsfasiliteter
7,1
Svømmebasseng
8,2
Mat og drikke
8,0
Omgivelse
8,3

Heijdenrijk, på denne campingplassen i august 2012

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

van der Zweep, på denne campingplassen i august 2011

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jetswaard, på denne campingplassen i juli 2010

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Vlot, på denne campingplassen i juli 2009

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

buijs, på denne campingplassen i juli 2009

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Een zeer rustige camping bewust gekozen doortrekkings camping blijf er altijd twee overnachten staan je komt er volledig tot rust. Beslist een aanrader.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 22,50
Omtrentlig pris 2
€ 30,90
Åpningsperiode
02-05-2017 til 30-09-2017
Flate
1,5 ha
Høyde
240m
Antall parkeringsplasser
60 (80 - 100m2)
Antall losjiplasser
14
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • WiFi-sone
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk | spansk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Mikrobølgeovn
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-07/31-08
  • Kantine/restaurant på samme nivå eller kan nås via skråplan
  • Frysing av kjøleelementer
  • Salg av kjøleis
Å leie på eller ved campingplassen
  • Mindre/større hytter
    • antall:14
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Lekeplass
  • Opholdsrom
  • Minigolf
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Minigolf
  • Pitch og putt i nærheten (maks. 10 km)
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • golfclinic (golfkurs)
    • avstand:10 km
    • antall:18
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Opholdsrom
  • Fjernsyn
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:2 km
  • %s km til butikk
    • avstand:0,4 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Municipal La Rivière eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Municipal La Rivière
    rte du camping Louis Madrias
    19270 / Donzenac
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    45°13'8"N 1°31'5"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Ta kontakt på

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Søn.

19 / 11

 

Man.

20 / 11

 

Tir.

21 / 11

 

Ons.

22 / 11

 

Tor.

23 / 11

 

Fre.

24 / 11

 

Lør.

25 / 11

 
Maks. 11.7° 13.2° 15.4° 17.5° 18.9° 19.5° 16.6°
Min. -1.8° 2.2° 0.8° -0.2° 6.7° 8.5° 8.6°
Regn 5% 0% 0% 5% 25% 20% 50%
Vindretning NV ZO S ZO ZO ZO ZO
Vindstyrke 2 1 1 2 3 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 84% 44 3
Feb. 80% 35 5
Mars 70% 53 6
Apr. 72% 110 6
Mai 72% 79 7
Juni 70% 66 8
Juli 72% 89 8
Aug. 72% 62 8
Sep. 76% 73 7
Okt. 83% 65 5
Nov. 88% 90 3
Des. 86% 64 3
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Municipal La Rivière".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.