Go to main content

Campingplass Hautoreille

Generelle utgifter

Campingplass Hautoreille er en campingplass i Bannes, Haute-Marne. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner. Campingplassen har lekeplass.

Vise mer

På Hautoreille gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 19,90
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
januar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
februar 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
mars 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

D. Buysse

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Hautoreille og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr D. Buysse
D. Buysse

Inspektør Herr D. Buysse

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)54567216
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,9

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,8
Personale
7,9
Forhold mellom pris og kvalitet
7,9
Barnevennlighet
7,4
Underholdning
6,3
Sportsfasiliteter
5,8
Svømmebasseng
4,5
Mat og drikke
7,9
Omgivelse
7,9

Sabine Hilker, på denne campingplassen i mai 2016

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Wir waren 1 Woche auf diesem sehr gepfegtem, in der Natur gelegenen Platz. Schöne große Plätze. Nette Besitzer
Der einzige Lärm waren Kühe, Frösche und Vögel. Sanitär sauber. Leider wurde das Wasser zum Duschen und Spülen nicht wirklich heiß. Gutes Restaurant, Einkaufszentrum in Langres, schöne alte Stadt, baden in den umleigenen Seen möglich.gute Wandermöglichkeiten

Hermann Fleer, på denne campingplassen i juni 2015

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Immer wieder kommen wir gerne hierher zur Zwischenübernachtung in Richtung Süden. Auf das gute Essen zu einem angemessenen Preis freuen wir uns immer schon. Im Preis des Hauptgerichtes sind auch Salate von einem Buffet enthalten. Freundlicher, familiärer Service.

D.Büscher, på denne campingplassen i april 2013

7,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Hatte nun 2x versucht hier eine eigentlich gute Bewertung mit einer kritischen Anmerkung zu posten, das scheint aber leider nicht erwünscht zu sein.

D.Büscher, på denne campingplassen i april 2013

6,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wir besuchten diesen schönen, ruhigen Platz zum wiederholten Mal als Durchgangsplatz.
Über das etwas zu laue Duschwasser kann man hinwegsehen, ärgerlich ist aber, dass Sprachschwierigkeiten zu erhöhten Preisen führen. Kurtaxe wurde also doppelt berechnet. Schade

D.Büscher, på denne campingplassen i april 2013

7,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Auch in unserem diesjährigen Urlaub kam uns der ordentliche Platz zur Zwischenübernachtung zugute. Dass bei einem gut besuchten Platz diesmal nur ein Sanitärgebäude zur Verfügung stand war hinnehmbar, die Temperatur des Warmwassers hingegen war zu kalt.
Enttäuscht war ich darüber, dass Sprachschwierigkeiten dazu genutzt wurden, die Kurtaxe doppelt zu berechnen.

dirk feldheim, på denne campingplassen i august 2012

8,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Sehr schöner platz, sehr schöne abgeteilte geräumige stellplätze, sehr freundliches personal, schöne gegend.

Hermann Fleer, på denne campingplassen i juni 2012

8,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Wir haben jetzt schon mehrmals hier Zwischenübernachtungen gemacht und essen immer im Restaurant. Es gibt ein Salat-Vorspeisenbüffet und schmackhafte Hauptgerichte. Unserer Meinung nach sehr empfehlenswert. Die Gesamtanlage ist sauber und ordentlich.

Hansen, på denne campingplassen i januar 2011

5,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

schade das nur gute Bewertungen gezeigt werden.....
meine eigendliche Bewertung ist leider nicht veröffendlich worden.....

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 19,90
Omtrentlig pris 2
€ 25,90
Åpningsperiode
09-01-2017 til 29-10-2017
06-11-2017 til 03-12-2017
08-01-2018 til 25-11-2018
Flate
3,5 ha
Høyde
450m
Antall parkeringsplasser
100 (100 - 150m2)
Antall plasser for campere
12
Antall faste årsplasser
9
Antall losjiplasser
4

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
Internett
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:447
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2016:4G
  • WiFi 80-100 % dekning
    • acsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:439
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk | spansk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
Spise, drikke og næringsmiddel
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:441
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2009:02-05/30-09
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-03/25-11
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (begrenset meny)
    • periode:02-05/21-10
  • Ferdigmåltider
  • Bar
    • periode:01-05/30-09
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner
    • antall:4
  • Sykler
For barn
  • Lekeplass
  • Babyrom
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Bocciabane
Campingplassens plassering
  • %s km til butikk
    • avstand:6 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:100 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:12
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Hautoreille eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass Hautoreille
    6 rue Boutonnier
    52360 / Bannes
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    47°53'42"N 5°23'40"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

18 / 12

 

Tir.

19 / 12

 

Ons.

20 / 12

 

Tor.

21 / 12

 

Fre.

22 / 12

 

Lør.

23 / 12

 

Søn.

24 / 12

 
Maks. 2.8° 3.2° 6.4° 6.5°
Min. -1.2° 1.3° 0.5° 1.8° 4.3° 2.6° 2.5°
Regn 95% 20% 65% 60% 60% 30% 15%
Vindretning S N NV V V NV S
Vindstyrke 4 2 2 2 2 2 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Totalt regn (mm)
Jan. 81
Feb. 66
Mars 61
Apr. 56
Mai 61
Juni 94
Juli 81
Aug. 89
Sep. 86
Okt. 71
Nov. 86
Des. 76
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Hautoreille".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.