Go to main content

Camping des Sources Santenay ***

Aquadis Loisirs
Generelle utgifter

Camping des Sources Santenay er en campingplass i Santenay, Côte-d'Or. Denne campingplassen har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner. Campingplassen har lekeplass.

Vise mer

På Camping des Sources Santenay gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. Campingplassen har utendørs svømmebasseng, oppvarmet utendørs svømmebasseng og barnebasseng.

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

www.aquadis-loisirs.com

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 22,60
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3319 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3319 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3319 campingplasser, fordelt over 20 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 700 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

R.L. Brinkman

Denne inspektøren besøker hvert år Camping des Sources Santenay og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr R.L. Brinkman
R.L. Brinkman

Inspektør Herr R.L. Brinkman

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)315242651
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
8,1
Personale
8,0
Forhold mellom pris og kvalitet
7,9
Barnevennlighet
7,9
Underholdning
6,3
Sportsfasiliteter
6,9
Svømmebasseng
7,8
Mat og drikke
6,6
Omgivelse
8,8

B.Koolma, på denne campingplassen i september 2017

6,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Kwam dit jaar voor de derde keer. Wordt elk jaar minder.Persoon aan de receptie onvriendelijk.Op de plaats waar we elk jaar staan was z.g. geen stroom.Stonden nu allemaal druivenplukkers. Moesten eerst betalen en daarna een plaats uitzoeken.Slechts 1 nacht gebleven. Op de terugreis nog even rondgekeken op de camping.Was leeg en sfeerloos. Op de plaats waar z.g. geen stroom was stonden nu wel een paar caravans.!!?? In de maand sept.veel druivenplukkers waardoor het sanitair te veel belast wordt en het onrustig is op de camping.

Anke Zeldenthuis, på denne campingplassen i juli 2017

8,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

geweldige, rustige camping! supermooie ruime plaatsen. schitterende omgeving om mooie plaatsen te bezoeken, te fietsen en te wandelen. We hebben heel vaak eekhoorntjes over de camping heen zien rennen. Waar zie je dat? perfect.

A. Tellier, på denne campingplassen i juli 2015

8,2

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

B. Janknegt, på denne campingplassen i juli 2015

8,8

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

B. Koopmans, på denne campingplassen i juli 2014

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. Franssen, på denne campingplassen i juli 2014

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Hilberts, på denne campingplassen i juni 2013

9,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

A. Crolla, på denne campingplassen i juni 2013

7,5

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Jan, på denne campingplassen i august 2012

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Hier 2 dagen geweest. Ruime kampeerplekken, vriendelijke ontvangst. Boodschappen doe je het best in een dorp, want de winkel is niet altijd open en niet ruim gesorteerd. Er is wel in de ochtend, na bestelling vooraf, brood verkrijgbaar, verder hebben wij er niets kunnen drinken. Gemeentelijk zwembad naast de camping is goed alleen mag je een eigen stoeltje niet meenemen, dus maar even geweest om op te frissen. Camping ligt in een mooi dorp. Sanitair is schoon. Dus toch een aanrader als doortrekcamping.

Blonk, på denne campingplassen i august 2012

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Prima camping, 6 nachten gestaan. Afwaswater is inderdaad niet warm, (maar dan neem je even gekookt water mee), douches schoon en oké. Rustige camping, mooie omgeving.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 22,60
Omtrentlig pris 2
€ 27,40
Åpningsperiode
01-04-2017 til 29-10-2017
Flate
3,1 ha
Antall parkeringsplasser
150 (90 - 120m2)
Antall losjiplasser
8
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • oppvarmet
    • flate:312 m2
    • periode:01-06/01-09
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:8
Internett
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:09.00-19.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.30-22.00
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Sittetoaletter
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Badeværelse for handikappede som kun er åpen for handikappede
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Hard grunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
    • periode:01-05/30-09
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
    • periode:01-05/30-09
  • Campingbutikk/supermarked på samme nivå eller kan nås via skråplan
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:8
Svømme
  • Utendørs svømmebasseng
    • oppvarmet
    • flate:312 m2
    • periode:01-06/01-09
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • oppvarmet
    • flate:12 m2
    • periode:01-06/01-09
  • Liggeslette
For barn
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • oppvarmet
    • flate:12 m2
    • periode:01-06/01-09
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Sandvolleyball
Rekreasjon (voksne)
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:lys | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:gjennomsnittlig
Campingplassens plassering
  • %s km til butikk
    • avstand:1,5 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Rolig dag og natt
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Camping des Sources Santenay eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Camping des Sources Santenay
    avenue des Sources
    21590 / Santenay
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    46°54'25"N 4°41'7"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

  • www.aquadis-loisirs.com

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

11 / 12

 

Tir.

12 / 12

 

Ons.

13 / 12

 

Tor.

14 / 12

 

Fre.

15 / 12

 

Lør.

16 / 12

 

Søn.

17 / 12

 
Maks. 11.3° 6.1° 5.6° 9.6° 7.7° 4.5°
Min. 6.5° 2.6° -1.2° 3.7° 4.1° 0.2°
Regn 90% 80% 85% 80% 75% 50% 35%
Vindretning S SV S S SV N N
Vindstyrke 5 3 4 5 4 3 3

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet Totalt regn (mm) Soltimer
Jan. 88% 49 2
Feb. 83% 41 3
Mars 75% 50 5
Apr. 74% 52 6
Mai 73% 60 7
Juni 69% 67 7
Juli 69% 66 8
Aug. 69% 62 8
Sep. 77% 53 6
Okt. 85% 74 3
Nov. 87% 73 2
Des. 88% 75 2
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Camping des Sources Santenay".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.