Go to main content

Campingplass La Vallée *****

Generelle utgifter

Campingplass La Vallée er en campingplass i Houlgate, Calvados. Denne terrassecampingplassen og campingplassen med skrånende terreng har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. La Vallée ligger i nærheten av en sandstrand. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner. Campingplassen har lekeplass, innendørs lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På La Vallée gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen utflukter. Det er underholdningsprogram. Campingplassen har badeland, utendørs svømmebasseng, oppvarmet innendørs svømmebasseng og barnebasseng. Det er også vannsklie.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar, pizzeria og restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 59,10
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

mars 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mai 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

J.J.M.M. Stassen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass La Vallée og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen
J.J.M.M. Stassen

Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)464431655
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,4
Personale
7,7
Forhold mellom pris og kvalitet
7,9
Barnevennlighet
8,2
Underholdning
7,8
Sportsfasiliteter
8,2
Svømmebasseng
8,3
Mat og drikke
7,5
Omgivelse
8,6

The Yorkshireman, på denne campingplassen i mai 2017

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

This campsite is very friendly with multi lingual staff. It is a large site with mobile home and tents for hire and very geared up for the family. We arrived at this site on a very busy bank holiday weekend and the site was full. The very helpful staff did find a space for us though and we were very grateful. It was not a standard pitch, it was somewhere we could pitch our caravan and hook up to electricity. As a result of this we were not near the facilities for the caravans and motorhomes, which looked very good. We were nearer the facilities for the campers, which got muddy. Having said that, the facilities in general were cleaned regularly and the showers were hot. The toilets were busy as the site was full, children used them unsupervised and often did not flush them after use, surely children are taught toilet hygiene at home and it would be appreciated if this was carried into the holiday environment. There were lots of facilities for the families and the site was in a good location, very handy for a walk into the town and for exploring around and about. Not our type of a site, but having said that it would probably have suited us better had it not been a bank holiday weekend.

Hendrik Uytterschaut, på denne campingplassen i januar 2017

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

fijne camping met ruime plaatsen, rustig, mooie inrichting. Sanitair prima behalve dat het douchewater niet zelf te regelen is, dus steeds te warm of te koud, en als het heel warm is, is dat jammer.

Jellien Houwer, på denne campingplassen i oktober 2016

6,9

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Grote camping op 1km afstand van de zee, veel nette en relatief nette sta-caravans, sanitair matig, camperplek groot genoeg.
Broodservice ook in Oktober en restaurantje en afhaal maaltijden ook nog open.
Verwarmd overdekt zwembad.

R. Jansen, på denne campingplassen i juli 2015

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

H. van den Brink, på denne campingplassen i juli 2015

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

C Snoek, på denne campingplassen i september 2014

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Grote camping, voor de helft bezet met stacaravans en huur tenten. Erg engels gericht. Mooi zwemcomplex. Kampeer plaatsen iets schuin. 6A stroom i.p.v. 10A zoals aangegeven in ACSI gids. Sanitair modern, maar slecht schoongemaakt. Vuilnis moet bij de camping ingang worden gebracht wat soms erg ver lopen is.

Esther , på denne campingplassen i juli 2014

7,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Onverwacht op deze camping terecht gekomen. Nette verzorgde camping, behalve sanitair. Personeel aardig en behulpzaam. Voor kinderen in alle leeftijden genoeg te doen. Kleinere staplaatsen. We hebben op vier campings gestaan in Normandie en Bretagne. Dit was veruit de duurste met de kleinste plaatsen.

Angela, på denne campingplassen i juli 2014

8,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Camping op loop- fietsafstand van het strand. Veel Engelse gasten op de camping. Sanitair eigenlijk altijd vies, komt omdat dit schoongespoten wordt. Is het enige minpuntje van deze mooie parkachtige camping. Houlgate is een mooi dorpje. Hier vind je ook een bakker, slager en kleine supermarkt.

Jan Steenbreker, på denne campingplassen i juni 2014

8,0

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Dieter Schimkowski, på denne campingplassen i juni 2014

8,3

Google Oversettelse

Diese Beurteilung wurde von unserem Inspektor als Besucherumfrage selbst auf dem Camping aufgenommen.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 59,10
Omtrentlig pris 2
€ 77,10
Åpningsperiode
29-03-2018 til 05-11-2018
Flate
14 ha
Antall parkeringsplasser
87 (100 - 130m2)
Antall plasser for campere
12
Antall faste årsplasser
71
Antall losjiplasser
128
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:200 m2
    • periode:01-05/15-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)
    • flate:136 m2
  • Badeland
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:128
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:1
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Dusjer: varmt vann
  • Familiedusj
  • En dusj (min.1,5mx1,5m)+ toalett (min.1,65mx2,2m eller 1,9mx1,9m)
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
  • Kran uten trykknapp
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Terrassecamping
  • Skrånende terreng
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
  • Restaurant (begrenset meny)
  • Gatekjøkken
  • Pizzeria
  • Ferdigmåltider
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:128
  • Sykler
Svømme
  • Innendørs svømmebasseng (oppvarmet)
    • flate:136 m2
  • Badeland
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:200 m2
    • periode:01-05/15-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:60 m2
    • Oppvarmet:Ja
  • Liggeslette
Wellness
  • Hydromassasje
Strand
  • Sandstrand
For barn
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:60 m2
    • Oppvarmet:Ja
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk
  • Opholdsrom
  • Innendørs lekeplass
  • Babyrom
  • Hoppeslott
  • Spilleautomater
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Tennis
  • Bocciabane
  • Ridning på hest
  • Ridning på ponni
  • Sandvolleyball
  • Golfbane i nærheten (maks. 10 km)
    • avstand:1 km
    • antall:18
  • Bueskyting
  • Klatrevegg
Rekreasjon (voksne)
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Ekskursjonsprogram (min. 2x i uken - høysesong)
    • periode:01-07/01-09
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:1,5 km
  • Panorama
  • %s km til butikk
    • avstand:1 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:90 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:12
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
    • lengde:10
    • vekt:4500 kg
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Avløp for spillvann på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère | 6 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass La Vallée eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Campingplass La Vallée
    88 rue de la Vallée
    14510 / Houlgate
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    49°17'37"N 0°4'5"W
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

21 / 05

 

Tir.

22 / 05

 

Ons.

23 / 05

 

Tor.

24 / 05

 

Fre.

25 / 05

 

Lør.

26 / 05

 

Søn.

27 / 05

 
Maks. 18.9° 16.4° 17.9° 19.4° 19.7° 21.3° 20.9°
Min. 10.3° 11.1° 11° 11.4° 11.9° 12.1° 12.7°
Regn 15% 5% 20% 20% 5% 10% 15%
Vindretning N N N NO N NO NO
Vindstyrke 3 3 4 3 3 4 4

Gjennomsnittlig temperatur

Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass La Vallée".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.