Go to main content

Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière ****

Generelle utgifter
Veil.pris € 36,10

Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière er en campingplass i Honfleur, Calvados, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner og hytter. Campingplassen har lekeplass.

Vise mer

På Sites & Paysages Domaine Catinière gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

Campingplassen har utendørs svømmebasseng og barnebasseng. Det er også vannsklie.

Det er ikke alltid nødvendig å lage mat selv, for på campingplassen er det snackbar og restaurant (begrenset meny). På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling og på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

7,5
Gjennomsnittlig vurdering Se på 42 vurderinger

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

juli 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

J.J.M.M. Stassen

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen
J.J.M.M. Stassen

Inspektør Herr J.J.M.M. Stassen

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)464431655
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,5

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,1
Personale
7,9
Forhold mellom pris og kvalitet
7,4
Barnevennlighet
8,0
Underholdning
6,9
Sportsfasiliteter
6,9
Svømmebasseng
7,5
Mat og drikke
6,7
Omgivelse
8,2

Liliane, på denne campingplassen i juli 2018

8,3

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Prima camping op 7 km van Honfleur. Het was er warm en we hadden een prima plaatsje in de schaduw aan het beekje. Voor kinderen was er een kinderboerderij, zwembad met glijbaan, springkasteel, ballenbad, speeltuin.

Bert Vleeshouwers, på denne campingplassen i juni 2018

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Goede camping als tussenstop richting zuiden maar ook goed voor een langer verblijf

Carl Meynen, på denne campingplassen i mai 2018

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, ulike aldre

Prima camping met op zeven km afstand de prachtige stad Honfleur en iets verder Le Havre. Rustige camping mooie ruime plaatsen zeker een aanrader voor een korte week

Stijn, på denne campingplassen i juli 2017

5,5

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Het sanitair is verschrikkelijk onhygiënisch , alles is verkalkt , toiletten echt smerig en het water lauw en smaakt naar javel. Dit is een tweesterren camping en geen 4 sterren

P. de Boer, på denne campingplassen i juli 2015

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

W. Hordijk, på denne campingplassen i juli 2015

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Kristof, på denne campingplassen i juli 2014

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Zoals we ook hadden gelezen in beoordelingen, het sanitair is zwaar verouderd. Vuil mogen we niet zeggen, maar voldoet niet meer aan huidige normen.

Voor de rest een mooie rustige camping met redelijke plaatsen. Alle voorzieningen liggen aan de ingang dus voldoende stilte op het terrein.

Wij zouden er geen weken verblijven, maar om enkele dagen de mooie omgeving te verkennen (Honfleur, Deauville,...) is dit ideaal.

PS idd NIET met de fiets naar Honfleur gaan, drukke baan!
PS2 Denk aan voldoende lange kabel (20m was niet voldoende voor onze plaats)

van Laarbergen, på denne campingplassen i juni 2014

7,9

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

B. Dijkstra, på denne campingplassen i juni 2014

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bos, på denne campingplassen i juni 2014

7,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Eigenaar spreekt slecht Engels en loopt niet over van vriendelijkheid. Echtgenote is vriendelijker.
Sanitair was slecht en zeer slecht onderhouden. Eigenaar was niet aanspreekbaar hierover.
Campingplaats is prima , mooie omgeving. Fietsen naar Honfleur kan maar er zijn geen fietspaden.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 36,10
Omtrentlig pris 2
€ 46,10
Åpningsperiode
01-04-2018 til 31-10-2018
Flate
5,5 ha
Antall parkeringsplasser
82 (80 - 100m2)
Antall faste årsplasser
21
Antall losjiplasser
31
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:84 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Oppvarmet:Ja
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:27
Internett
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:tysk | engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | elektrisitet | gass
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Toaletter uten klosettskål
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Mikrobølgeovn
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Frokost er tilgjengelig
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Begrenset utvalg av kolonialvarer
  • Restaurant (begrenset meny)
  • Gatekjøkken
  • Ferdigmåltider
  • Bar
  • Frysing av kjøleelementer
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:27
  • Mindre/større hytter
    • antall:2
  • Safer
  • Lodgetelt uten sanitær
    • antall:2
Svømme
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Utendørs svømmebasseng
    • flate:84 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:28 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Liggeslette
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
For barn
  • Vannsklie (> 10 m.)
  • Lekeplass
  • Barnebasseng (fra 1-3 år, < 40 cm.)
    • flate:28 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Oppvarmet:Ja
  • Underholdningsprogram: Barn (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:fransk
    • periode:01-07/31-08
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Diskokvelder
  • Babyrom
  • Trampoline
  • Hoppeslott
  • Spilleautomater
  • Beitemark for dyr
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Bocciabane
  • Geocaching (et GPS-spill)
Rekreasjon (voksne)
  • Animering for barn fra 13 t.o.m. 18 år (min. 2x i uken)
    • språk:engelsk | fransk
    • periode:01-07/31-08
  • Underholdningsprogram: Voksne (min. 2x i uken, høysesong)
    • språk:engelsk | fransk
    • periode:05-07/25-08
  • Fiskemuligheter
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:lys
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Fjernsyn
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:7 km
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • I nærheten av avkjørsel fra motorvei (< 10 km)
    • avstand:3,5 km
  • %s km til butikk
    • avstand:3 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vanntilkopling på/ved plassen (maks. 15 m.)
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:13 ampère | 4 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière
    910 route de la Morelle
    27210 / Honfleur/Fiquefleur
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    49°24'3"N 0°18'23"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

  • www.camping-catiniere.com

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Lør.

22 / 09

 

Søn.

23 / 09

 

Man.

24 / 09

 

Tir.

25 / 09

 

Ons.

26 / 09

 

Tor.

27 / 09

 

Fre.

28 / 09

 
Maks. 16.6° 18.3° 15.4° 16.4° 18.6° 20.3° 18.1°
Min. 12.7° 13.9° 8.8° 7.4° 9.8° 11.1°
Regn 85% 80% 5% 5% 5% 10% 15%
Vindretning ZO NV N Ø Ø V N
Vindstyrke 4 5 4 3 2 2 3

Gjennomsnittlig temperatur

Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass Sites & Paysages Domaine Catinière".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.