Go to main content

Campingplass La Pelouse ***

Generelle utgifter
Veil.pris € 20,60

Campingplass La Pelouse er en campingplass i Bergerac, Dordogne, som ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder med skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie stasjonære campingvogner.

Vise mer

På La Pelouse gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

For sportslige feriegjester arrangerer campingplassen ulike sykkelturer. I nærheten av campingplassen kan man svømme i en elv/bekk. Ved La Pelouse kan man drive med elvepadling/padling/rafting.

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for det er WiFi-tilkobling.

Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3330 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3330 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3330 campingplasser, fordelt over 21 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 650 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.

7,0
Gjennomsnittlig vurdering Se på 25 vurderinger

Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

A.L.C.M. de Jong

Denne inspektøren besøker hvert år Campingplass La Pelouse og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr A.L.C.M. de Jong
A.L.C.M. de Jong

Inspektør Herr A.L.C.M. de Jong

Ring denne inspektøren

Ring +31(0)164603112
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 7,0

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
6,7
Personale
7,5
Forhold mellom pris og kvalitet
7,1
Barnevennlighet
6,2
Sportsfasiliteter
5,1
Mat og drikke
6,2
Omgivelse
7,6

rebecca, på denne campingplassen i april 2017

9,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

We arrived in April in beautiful sunny weather and were so delighted with the site that we stayed an extra night - it is rare to be able to easily cycle into such a magnificent historic medieval town with great restaurants, bars shops etc - quirky facilities but had a great shower - right by river Dordogne so yes there are canada geese but only to be expected !

Roger w Kingshott, på denne campingplassen i juni 2016

8,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Don't leave anything out overnight. we had 2 reclining chairs stolen..anyone can access site via unlocked turnstile at end of site. handy for Bergerac ,easy walk into town

Mrs Frances Bishop, på denne campingplassen i juni 2013

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Arrived in wet weather, so very muddy but was found a reasonable pitch. Was a woodland site even though it was just a short walk from Bergerac.
Good base for touring. In hot weather the shade might have been great but with grey sky it's a little dark . Would use again.

John T Pharro, på denne campingplassen i september 2013

7,7

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Really good campsite to visit Bergerac with an easy walk along the river bank over the bridge into the town. Pitches, however very muddy due to heavy rain and loads of goose poo on them. Price you pay when next to a river. Personally, unless you wanted to visit Bergerac, which is well worth a visit, not a campsite for a long stay.

Judy Nelson, på denne campingplassen i september 2014

7,4

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Not a campsite for a long stay. The geese and the goose poo really put us off. Toilets and showers were basic but It was in a perfect situation for exploring Bergerac, as the cycle and walking paths lead straight from the site to the town which is beautiful. The river setting is pretty. However would not go back if we could find an alternative.

Mr Jacques Thudichum, på denne campingplassen i oktober 2014

5,2

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

A 3 Star rating by ACSI is generous but an insult to other camping sites with the same rating.All your ratings to date have been accurate this deserves no better than 1 Star, filthy and overrun by itinerant workers and a manager that clearly has not control we felt most vulnerable and insecure. We are now at another camp site in the vicinity and this sentiment is held by others here who too had the misfortune of visiting La Pelouse

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 20,60
Omtrentlig pris 2
€ 28,50
Åpningsperiode
01-04-2018 til 31-10-2018
Flate
2,5 ha
Antall parkeringsplasser
62
Antall plasser for campere
15
Antall losjiplasser
5
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fet trykte fasiliteter er ikke inkludert i overnattingsprisen. For dette må du betale ekstra. (Dette betyr ikke at de ikke-fet trykte fasilitetene er gratis!)

Populære fasiliteter
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:5
Internett
  • Mobil internet
    • Type:4G
  • WiFi-sone
    • wiFi-sone gratis
I resepsjonen
  • Også mulig å reservere med CampingCard ACSI
  • ACSI Club ID akseptert som identifikasjonsbevis
  • Reservering for høysesongen anbefales
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:engelsk | fransk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 4 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Sittetoaletter
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Sanitæranlegg ikke i samme bygg, men med alarmanlegg
Mark og planting
  • Plasser med mye skygge
  • Plasser med noe skygge
  • Gressplen
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Strykemulighet
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Salg av kjøleis
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:5
  • Kjøleskap
  • Kanoer
  • Kajakker
  • Safer
Svømme
  • Svømmemulighet i elv/bekk (maks. 0,1 km)
Strand
  • Gresstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Stri elv/kajakk/rafting
  • Kajakkurs
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 4 m)
For barn
  • Noen lekeapparater
  • Opholdsrom
  • Minigolf
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bocciabane
  • Minigolf
Rekreasjon (voksne)
  • Sykkelruter starter ved campingplassen
    • tyngde:tung | gjennomsnittlig
  • Merkede turstier ved campingplassen
    • tyngde:tung | gjennomsnittlig
  • Opholdsrom
  • Fjernsyn
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved elv/bekk (maks. 0,1 km)
  • %s km til butikk
    • avstand:1 km
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • plasser med hard bakke for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:80 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:15
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
AcsiCampsite\Entity\Facility\Category:name:44
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitæranlegg ikke i samme bygg, men med alarmanlegg
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Vakthold på området
  • Rolig dag og natt
Address & Route

Vil du booke campingplassen Campingplass La Pelouse eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor eller via campingplassens nettsted.

  • Campingplass La Pelouse
    8b rue J.J. Rousseau
    24100 / Bergerac
    Frankrike

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    44°50'56"N 0°28'35"E
  • Vær oppmerksom på! Siden 13 juli 2015 er det forbudt for mange franske campingplasser å sette opp sine egne veiskilter. Det er klokt å bruke GPS-koordinater for å finne veien til campingplassen

  • Kontakt

  • www.entreprisefrery.com

Vis på kart
Laste
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Campingplass La Pelouse".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.


Campingplass La Pelouse ***