Go to main content

Halk Strand Camping ***

Generelle utgifter

Halk Strand Camping er en campingplass i Haderslev, Sønderjyllands amt, som ligger ved sjøen. Denne campingplassen har steder med avgrensning, uten skygge og plasser med noe skygge. Halk Strand Camping ligger i nærheten av en sandstrand og en steinstrand. Det er mulig å leie campingvogner, stasjonære campingvogner, vandrerhytter og leiligheter. Campingplassen har lekeplass, innendørs lekeplass og idrettsplass.

Vise mer

På Halk Strand Camping gjelder følgende regler for dyr:
- Hund(er) tillatt i lavsesong (båndtvang)
- Hund(er) tillatt i høysesong (båndtvang)

I nærheten av campingplassen kan man svømme i en sjøen. Ved Halk Strand Camping kan man drive med snorkling, vindsurfing og vannskikjøring.

På campingplassen kan man også kjøpe nybakt brød. Det er mulig å bruke internett, for på 80% av campingplassen kan man få tilgang til internett med egen laptop.

Kan også bli funnet i ACSI Campingplasser Europa-app

Veil.pris € 29,60
Rabatt under lavsesongen med CampingCard ACSI

Med CampingCard ACSI camper du fordelaktig i lav sesongen

Mens du leter etter en egnet campingplass er det mulig at du ser den blå CC-logoen. Det vil si at campingplassen aksepterer CampingCard ACSI, rabattkortet for lavsesongen. ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 3319 campingplasser i før- og ettersesongen.

Fordelene

  • Inntil 50 % rabatt! Med ditt CampingCard ACSI kan du campe spesielt fordelaktig til fire, faste lave tariffer, på de vakreste campingplassene i hele Europa.

  • 3319 campingplasser som er kontrollerte av ACSI! Med ditt CampingCard ACSI føler du deg hjemme på 3319 campingplasser, fordelt over 20 europeiske land.

  • Camp fordelaktig med (små) barn. På over 700 campingplasser er barna inkludert (t.o.m. 5 år) i CampingCard ACSI-tariffen.


Åpningsperiode for camping + din ferieperiode

august 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
september 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
desember 2017
man. tir. ons. tor. fre. lør. søn.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Campingplass åpen

31 Campingplass stengt

31 Valgt dato

Detail information about this campsite

F. Scholtis

Denne inspektøren besøker hvert år Halk Strand Camping og inspiserer campingplassen for ca. 200 fasiliteter og for andre punkt som forekommer. Inspektøren er en medarbeider fra ACSI og arbeider ikke for campingplassen.

- Inspektør Herr F. Scholtis
F. Scholtis

Inspektør Herr F. Scholtis

Ring denne inspektøren

Ring +32(0)477635463
Laster ned, vent et øyeblikk...

Gjennomsnittlig vurdering: 8,1

Legg til en vurdering
Sanitæranlegg
7,8
Personale
8,0
Forhold mellom pris og kvalitet
8,2
Campingplass
8,2
Losji
8,2
Barnevennlighet
8,2
Sportsfasiliteter
7,5
Omgivelse
8,0

van der Valk, på denne campingplassen i juni 2015

7,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R.N. Kraan, på denne campingplassen i juni 2014

8,6

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Bart, på denne campingplassen i september 2013

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Prettige middelgrote camping vlak aan de kust, maar toch met slechts enkele plaatsen met zicht op zee. Sanitair is in orde, men spreekt vlot Engels, maar ook Duits. We hebben hier met de camper gestaan.

J. van den Akker, på denne campingplassen i juni 2013

8,1

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

J. van den Akker, på denne campingplassen i juni 2013

7,8

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

Erg afgelegen. Omgeving nodigt niet uit tot fietsen (open vlak terrein). Zandstrand waarlangs wandeling mogelijk.

Tempelman, på denne campingplassen i juni 2012

8,6

Google Oversettelse

Reiseselskap: Eldre

De camping is prima keurig verzorgd. Alles is er netjes en schoon aangelegd. De eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. Voor regenachtige dagen zijn genoeg leuke dingen in de recreatieruimte aanwezig. Het mooie strand is dichtbij. Er is een winkeltje. Je kunt er internetten (hotspot). Je kunt er fijn wandelen.

L.Bouma, på denne campingplassen i juni 2011

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Beckers, på denne campingplassen i juni 2011

8,4

Google Oversettelse

Deze beoordeling is als enquête afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

M. Oskam, på denne campingplassen i mai 2011

8,0

Google Oversettelse

Reiseselskap: Par

Mooi gelegen (aan doodlopende weg) camping. Ideaal voor de rustzoeker en liefhebbers van vissen in zee.

Sassemmers, på denne campingplassen i august 2009

8,1

Google Oversettelse

Reiseselskap: Familie med barn, 4 – 12 år

Mooie camping, direct aan de zee. Schoon en rustig, voor kinderen misschien iets te rustig. Zeer vriendelijke mensen die prima Duits en Engels spreken. Meeste bezoekers zijn Deens en voornamelijk ouderen of gezinnen met jonge kinderen, dus 's avonds rustig. Ruime plekken.

Generelle utgifter

Omtrentlig pris 1
€ 29,60
Omtrentlig pris 2
€ 40,30
Åpningsperiode
01-04-2017 til 17-09-2017
Flate
4,5 ha
Antall parkeringsplasser
140 (80 - 100m2)
Antall plasser for campere
2
Antall faste årsplasser
100
Antall losjiplasser
8
Campingplass som passer for handikappede
Ja

* Fasiliteter som står i fet skrift er ikke inkludert i overnattingsprisen. Det må altså betales ekstra for disse. (Dette betyr ikke at fasiliteter som står i vanlig skrift er gratis!)

Populære fasiliteter
  • WiFi 80-100 % dekning
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:1
Internett
  • WiFi 80-100 % dekning
I resepsjonen
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:434
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2005:08.00-13.00 | 14.00-22.00
  • AcsiCampsite\Entity\Facility\Facility:name:436
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2007:07.00-22.00
  • Betaling med kredittkort mulig
    • kredittkort:mastercard | visakort
  • Mulig å betale med bankkort/Maestro
  • Defibrillator
  • Språk som snakkes i resepsjonen (i høysesongen)
    • språk:dansk | tysk | engelsk | nederlandsk
Campingregler
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Campingvogn tillatt
  • Telt tillatt
  • Bagasjetelt tillatt
  • Bobil tillatt
  • Dobbelaksler tillatt
  • Grilling tillatt
    • type BBQ:kull | gass
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 5 m)
    • seilbåt (lengde: 5 m)
Hunder
  • Hund(er) høysesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
  • Hund(er) lavsesong (båndtvang)
    • Maks. antall:2
Sanitære fasiliteter
  • Vaskeservanter: varmt vann
  • Vaskeservanter: kaldt vann
  • Oppvarmet sanitæranlegg
  • Individuelle vaskerom: varmt vann
  • Individuelle vaskerom: kaldt vann
  • Barnetoalett
  • Sittetoaletter
  • Toalettpapir inkludert
  • Familie-sanitæranlegg
  • Tømmested for kjemiske toaletter
  • Toalett-dusj kombinasjon (min. 2,15mx2,15m)
  • Dusjer: varmt vann
  • Dusjer: kaldt vann
  • Sanitæranlegg for uføre i samme bygg som for andre campinggjester
  • Dusjsete / dusjstol (kan slås opp eller flyttes på hjul) høyde ca. 48 cm
  • Babyrom
Mark og planting
  • Plasser med noe skygge
  • Plasser uten skygge
  • Avgrensede plasser
  • Gressplen
  • Sandgrunn
Vaske, vaske opp, koke
  • Oppvaskkummer: varmt vann
  • Oppvaskkummer: kaldt vann
  • Individuell matlaging mulig
  • Vaskemaskin(er)
  • Tekstilvaskekummer: kaldt vann
  • Tekstilvaskekummer: varmt vann
  • Tørketrommel (-tromler)
  • Mikrobølgeovn
  • Strykemulighet
  • Matlaging for grupper
Spise, drikke og næringsmiddel
  • Nybakt brød selges på campingplassen
  • Kolonialvarer: utbredt assortiment
  • Felles grillplass
  • Frysing av kjøleelementer
  • Gassflasker kan byttes
Å leie på eller ved campingplassen
  • Campingvogner med permanent plass
    • antall:1
  • Leiligheter
    • antall:2
  • Campingvogner
    • antall:2
  • Hytter for vandrere
    • antall:3
  • Go-kart/tråbil
Svømme
  • Svømmemuligheter i sjøen (maks. 0,5 km)
Strand
  • Sandstrand
  • Steinstrand
Vannsport og -rekreasjon
  • Fiskemuligheter
  • Brettseiling tillatt
  • Dykking med snorkel
  • Vannskikjøring tillatt
  • Sportsdykking
  • Tillatt å ta med egen båt
    • motorbåt (lengde: 5 m)
    • seilbåt (lengde: 5 m)
  • Seiling tillatt
For barn
  • Lekeplass
  • Opholdsrom
  • Innendørs lekeplass
  • Barnetoalett
  • Babyrom
  • Trampoline
  • Hoppeslott
  • Spilleautomater
  • Minigolf
  • Ikke underholdningsprogram
Sport og lek
  • Bordtennisbord
  • Multi-idrettsplass
  • Bocciabane
  • Minigolf
  • Klatrevegg
Rekreasjon (voksne)
  • Fiskemuligheter
  • Opholdsrom
  • (Fransk) biljard
  • Spilleautomater
Campingplassens plassering
  • Beliggenhet ved sjøen (maks. 0,5 km)
  • Avstand til sjøen (maks. 10 km)
    • avstand:0,5 km
  • Panorama
For campere
  • Bobil tillatt
  • Spesielle fasiliteter for bobiler
  • Spesielle plasser for bobiler
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2000:25 m2
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2001:2
  • Også egnet til bobiler > 8 m og > 4 tonn
Fasiliteter ved campingplassen
  • Vannpost tilkopling på/ved plassen (maks. 50 m.)
  • Også egnet til campingvogner > 5,5m, eksklusive drag
  • Elektrisk tilkopling t.o.m. %s ampere mulig
    • Mak. strøm:10 ampère
  • Eurokontakt (CEE) nødvendig
Diverse
  • Belyste gangveier og veier
  • Rolig dag og natt
  • Midlertidige plasser uten strøm utenfor campingplassen
    • antall:2
  • Eventuelle dørlukkere er ikke for tunge (3 til 4 kg trykk)
Address & Route

Vil du booke campingplassen Halk Strand Camping eller få mer informasjon? Det går bra med opplysningene nedenfor.

  • Halk Strand Camping
    Brunbjerg 105
    6100 / Haderslev/Halk
    Danmark

  • Last ned GPS-koordinater
    Select your navigation system:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coordinates:

    55°11'9"N 9°39'16"E
  • Kontakt

Vis på kart
Laste
The weather on this campsite

Vurderingsprognose

Man.

23 / 10

 

Tir.

24 / 10

 

Ons.

25 / 10

 

Tor.

26 / 10

 

Fre.

27 / 10

 

Lør.

28 / 10

 

Søn.

29 / 10

 
Maks. 12.4° 12.4° 14.9° 14.3° 12.3° 10.9° 10.4°
Min. 9.8° 10° 12.1° 11.3° 9.4° 9.4° 8.5°
Regn 65% 95% 90% 55% 80% 90% 65%
Vindretning Ø S V V NV V NV
Vindstyrke 3 3 4 3 4 5 4

Gjennomsnittlig temperatur

Klima

Relativ fuktighet
Jan. 93%
Feb. 91%
Mars 87%
Apr. 85%
Mai 78%
Juni 82%
Juli 81%
Aug. 82%
Sep. 87%
Okt. 89%
Nov. 91%
Des. 93%
Weeronline
Informasjonsforespørsel

ACSI Eurocampings sender din forespørsel til "Halk Strand Camping".

OBS; du sender en informasjonsforespørsel. Du kan ikke reservere direkte med dette formularet. Du får direkte kontakt med campingplassen og ACSI Eurocampings har ikke innflytelse på svaret.

1 Informasjonsforespørsel Hva ønsker du å gjøre?
Stille et spørsmål:
(på språk hvor campingen er eller på engelsk)
2 Dine opplysninger

3 Din forespørsel
På hvilket språk vil du helst få et svar? OBS; det er mulig at campingplassen ikke kan oppfylle dette ønsket.